TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Ігрова приставка Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition (CFI-2008)

Код скопійований Код: 40533
0.0 з 5.0
Країна виробник товару

Китай

Гарантія

12 місяців офіційної гарантії від виробника

Ігрові консолі

PlayStation

Платформа

PlayStation 5

Тип

Стаціонарні

Засоби керування

PlayStation 5 DualSense

Кількість ігор у комплекті

0

Процесор

AMD Ryzen Zen 2, 8 ядер 16 потоків, 3.5 ГГц

Обсяг вбудованої пам'яті

1 ТБ

Відеопам'ять

AMD Radeon RDNA 2, 2.23 ГГц (10.3 терафлопс)

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

PlayStation 5: пригоди починаються

Ігрова консоль нового покоління PlayStation 5 - це ваша можливість поринути з головою в яскраві та реалістичні ігрові світи на супер швидкості. Насолоджуйтесь миттєвим завантаженням ігор з високошвидкісним SSD. Бездротовий контролер DualSense з адаптивними тригерами створює нове відчуття реальності. Оцініть ідеальну графіку та захоплюючі сюжет ігор нового покоління для PlayStation.

Фото 2 PlayStation 5

Нове відчуття ігрової реальності

Модернізований бездротовий контролер DualSense з вивіреною геометрією та зручно розташованими елементами управління надає повний контроль над грою. Реалістична тактильна віддача та динамічні спускові гачки дозволять вам відчути себе в епіцентрі ігрових подій. Тригери демонструють різний ступінь зусилля і опору в залежності від подій, що відбуваються: чи натягуєте ви тятиву, ведете перехресний вогонь або тиснете по гальмах.

Найкраще розуміння гри через тактильний відгук

Вам гарантований чіткий тактильний відгук на дії в ігровому сценарії та відчуття живої присутності у грі. Контролер точно реагує вібрацією на ваші дії у вибраних сюжетах, імітуючи умови оточення для більш повного ігрового занурення.

Завжди є час для спілкування

Завдяки вбудованому в контролер мікрофону ви зможете спілкуватися з членами команди у будь-який зручний час, потрібно лише натиснути кнопку аудіозв'язку на контролері. Вимкніть звук, якщо хочете зосередитися на грі. Записуйте та діліться найбільш яскравими епізодами ваших пригод у PlayStation Network або в інших соціальних мережах.

Фото 4 PlayStation 5

Блискавична швидкість, приголомшлива реалістичність

Сучасні центральний та графічний процесор, а також супершвидкісний SSD з інтегрованою системою вводу-виводу забезпечують миттєве завантаження будь-якого сценарію та чудову чіткість у грі.

Сюжети, що оживають на ваших очах

Унікальна технологія трасування променів виводить глибину занурення в гру на новий рівень і точно повторює гру світла і тіні, завдяки чому події в іграх, що підтримують технологію, виглядають як реальні.

Барвиста гра в супер роздільній здатності 4К

Окремі ігри для PlayStation 5 на екранах телевізорів із підтримкою HDR розквітають мільйонами кольорів та відтінків. Частота оновлення до 120 к/с в іграх на 4К-екранах забезпечує надчітку та насичену HDR-картинку з точним відображенням всіх деталей у найдинамічніших сценах.

 

Please, enter a valid value

tehnopass