TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 GB + Fortnite + Rocket League Bundle (RRS-00034)

Код скопійований Код: 42870
0.0 з 5.0
Країна виробник товару

Китай

Гарантія

12 місяців офіційної гарантії від виробника

Ігрові консолі

Xbox

Платформа

Xbox series S

Тип

Стаціонарні

Засоби керування

Бездротовий геймпад

Кількість ігор у комплекті

2

Процесор

8-ядерний процесор Custom Zen 2 з тактовою частотою 3,6 ГГц (3,4 ГГц з SMT)

Оперативна пам'ять

10 Gb GDDR6, 128-бітна шина

Обсяг вбудованої пам'яті

512 ГБ

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

КОМПЛЕКТ XBOX SERIES S - FORTNITE & ROCKET LEAGUE

ТРИМАЙТЕ ПЕРЕМОГУ

Отримайте комплект Xbox Series S – Fortnite & Rocket League. Грайте у повністю цифровому форматі та насолоджуйтесь додатковим вмістом, таким як пакет Midnight Drive Pack та багатьом іншим.

Склад комплекту

Xbox Series S

Абсолютно нова

БІЛЬШЕ ГАЛАКТИК, МЕНШЕ ПРОСТІР. ВЕЛИЧЕЗНИЙ СКАЧОК У НАШІЙ МАЛЕНЬКІЙ КОНСОЛІ.

  • ЧАСТОТА ДО 120 Кадрів на секунду
  • 512 ГБ Твердотільний накопичувач
  • Архітектура Xbox Velocity
  • HDR High Dynamic Range

ГОТОВІ ДО ДІЇ?

Наступне покоління ігор несе з собою найбільшу цифрову бібліотеку для нашої найменшої Xbox. Завдяки динамічнішим ігровим світам, прискореному завантаженню та додаванню Xbox Game Pass (продається окремо) повністю цифрова консоль Xbox Series S є найвигіднішою пропозицією у світі ігор.

ОПТИМІЗОВАНО ДЛЯ SERIES X|S

Ігри зі значком «Оптимізовано для Xbox Series X|S» продемонструють безпрецедентний час завантаження, високоякісні візуальні ефекти та частоту кадрів до 120 к/с. До них відносяться нові ігри, спочатку створені з використанням середовища для розробки Xbox Series X|S, а також інші ігри, випущені раніше та спеціально доопрацьовані для Xbox Series X|S.

Дивовижна візуальна точність

Завдяки використанню нашого спеціалізованого процесора нового покоління та таким технологіям, як Variable Rate Shading (VRS) та DirectX Raytracing з апаратним прискоренням, в іграх будуть створюватися більш динамічні та реалістичні середовища. Технології DirectX Raytracing з апаратним прискоренням, яка означає що завгодно, від реалістичного освітлення до точних відбиття та акустичних ефектів у реальному часі, коли ви досліджуєте ігровий світ.

Частота зміни кадрів наступного покоління

Ігри, оптимізовані для Xbox Series X|S, використовують всю потужність нової консолі, щоб забезпечити під час гри більш високу та стабільну частоту кадрів до 120 к/с.

Найменший час скачування

Архітектура Xbox Velocity поєднує в собі власний твердотільний накопичувач (SSD) та інтегроване програмне забезпечення, що значно скорочує час завантаження як в іграх, так і поза ними, а значить, геймери зможуть проводити більше часу за грою та менше в очікуванні.

Xbox SMART DELIVERY

За допомогою Smart Delivery ви можете купити гру, що підтримується, один раз, після чого вам завжди буде доступна її найкраща версія для будь-якої консолі, на якій ви граєте.

Технологія Smart Delivery гарантує, що вам потрібно лише один раз купити гру, щоб грати у кращу доступну версію для будь-якої консолі Xbox, на якій ви вирішите грати. Ми прагнемо використовувати технологію Smart Delivery для всіх наших ексклюзивних ігор для Xbox Game Studios, включаючи Halo Infinite, та зробили цю технологію доступною для всіх партнерів-розробників. Коли ви бачите значок «Smart Delivery» в іграх, таких як Cyberpunk 2077, знайте, що при покупці цієї гри ви також отримаєте оновлену версію гри безкоштовно, коли вона стане доступною.

ВПЕРЕД!

Неважливо, чи цікавлять вас новинки ігрової індустрії в день їх виходу, сотні вибраних ігор з бібліотеки Xbox Game Pass або тисячі класичних ігор з підтримкою зворотної сумісності - з повністю цифровою консоллю Xbox Series S вам завжди буде в що пограти.

ПОВНІСТТЮ ЦИФРОВА, ЗОВСІМ НОВЕ ПОКОЛІННЯ

Перейдіть на повністю цифрову консоль Xbox Series S і побудуйте бібліотеку цифрових ігор. Ваші ігри, файли та резервні копії надійно зберігаються у хмарі. Плюс вам точно сподобається можливість оформляти попереднє замовлення і встановлювати майбутні релізи, щоб мати можливість почати грати в момент їх запуску.

НОВИЙ СТАНДАРТ ШВИДКОДІЇ

Архітектура Xbox Velocity на базі спеціалізованого твердотільного накопичувача працює у поєднанні з інноваційною технологією системи на кристалі (SOC) і забезпечує нашій найменшій консолі швидкість до 120 к/с.

ВПЕРЕД, ВПЕРЕД, ВПЕРЕД!

Найменший час завантаження. Завантажуйте швидше. Спеціалізований твердотільний накопичувач у консолі Xbox Series S дозволяє значно прискорити завантаження ігор.

Змініть гру. Функція Quick Resume дозволяє легко перемикатися між кількома іграми та миттєво повертатися до місця, на якому ви зупинилися.

ЗБІЛЬШЕНЕ Сховище. БЕЗКОМПРОМІСНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.

Карта розширення пам'яті Seagate для Xbox Series X|S ємністю 1 ТБ підключається до задньої панелі консолі через виділений роз'єм розширення сховища та відтворює роботу вбудованого спеціалізованого твердотільного накопичувача консолі, забезпечуючи додаткове ігрове сховище та зберігаючи продуктивність. (Продається окремо.)

ВИГЛЯДЕ КРАЩЕ. ГРАЄ КРАЩЕ.

Завдяки архітектурі AMD Zen 2 та RDNA 2 технологія трасування променів DirectX забезпечує реалістичне освітлення, тіні та точні відображення, дозволяючи створювати динамічні та живі світи.

ПОСЛУХАЙТЕСЯ, ЗВУК ЯКИЙ ВАС ОКРУЖАЄ

Технологія тривимірного просторового звуку 3D Spatial Sound є наступним кроком в еволюції аудіотехнологій та використовує просунуті алгоритми для створення захоплюючих реалістичних світів, що поміщають вас в епіцентр подій.

POWER YOUR DREAMS

Завдяки бібліотеці абонементу Xbox Game Pass з більш ніж 100 високоякісних ігор, а також тисячам поточних вибраних, нових та перевірених часом ігор, консоль Xbox Series S пропонує безмежні можливості для розваг одразу після вилучення з коробки.

Консоль нового покоління. Ігри нового покоління.

Вирушайте в нові пригоди та насолоджуйтесь ними у тому вигляді, в якому вони замислювалися, разом з Xbox Series S.

Xbox Game Pass

Миттєвий доступ до бібліотеки

Відкрийте нову улюблену гру. Отримайте доступ до більш ніж 100 високоякісних ігор, а також всі переваги Xbox Live Gold та EA Play під час підписки на Xbox Game Pass Ultimate.

ВІДКРИТЬ ДЛЯ СЕБЕ НОВУ УЛЮБЛЕНУ ГРУ

Xbox Game Pass пропонує вам понад 100 високоякісних ігор – від Forza до FIFA, з перевагами EA Play. Доступ у день виходу до таких блокбастерів, як Halo: Infinite, а також можливість розділити захват битви зі своїми друзями разом із Золотим статусом Xbox Live Gold. Додайте до покупки абонемент Xbox Game Pass, щоб отримати максимум від Xbox Series S.

ПОВНИЙ КОНТРОЛЬ

ТОНКА НАЛАШТУВАННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ

Новий бездротовий геймпад Xbox пропонує елегантний дизайн, витончений комфорт та миттєву передачу до рук знайомої з ним людини.

ВИГРАШ ТВІЙ!

Вихваляйтеся успіхами. Натисніть кнопку «Поділитися», щоб зберегти своє досягнення.

АБСОЛЮТНИЙ КОНТРОЛЬ

Текстурована поверхня тригерів і бамперів дозволяє міцно тримати геймпад в руках і запобігає його вислизанню.

ПОВНЕ КОЛО

Оновлення у всіх напрямках. Нова гібридна конструкція хрестовини дозволить впевнено проводити найскладніші комбінації, при цьому ви не покладатиметеся тільки на удачу.

Xbox Series S сумісна з ігровими аксесуарами для Xbox One та забезпечує безпрецедентний час відгуку.

ЗВОРОТНА СУМІСНІСТЬ З ТИСЯЧАМИ ІГР

Будьте готові до більш швидкого часу завантаження, більш високої роздільної здатності, стабільнішої частоти кадрів і зменшення затримки введення в тисячах ігор для Xbox One, Xbox 360 і оригінальної Xbox.

Fortnite та Rocket League

Тріумф стиль.

Миттєво вступайте в гру з друзями, тому що в ігри Fortnite та Rocket League можна грати безкоштовно з Xbox.

Fortnite

Fortnite включає Battle Royale – це абсолютно безкоштовний PvP-режим у грі Fortnite. Одна гігантська карта. Бойовий автобус. Навички зі зведення фортифікацій Fortnite і оточення, що руйнується, у поєднанні з напруженими PvP-битвами. Переможцем стає останній, хто вижив. Скачайте БЕЗКОШТОВНО та приєднуйтесь до боротьби.

Пакет Midnight Drive Pack для Fortnite

Rocket League

Завантажте та грайте у високооктановий футбол у стилі аркада та беріть участь у «заварушці» на машинах! Розблокуйте елементи в Rocket Pass, підніміться в рейтингу, змагайтесь у кваліфікаційних турнірах, виконуйте завдання, насолоджуйтесь грою, не втрачаючи досягнень, на різних пристроях та робіть багато іншого! Поле чекає. Нанесіть удар!

Пакет Midnight Drive Pack для Rocket League

Інструкція з активації

Цифровий контент доставляється безпосередньо на консоль під час налаштування; коди не потрібні. Всі цифрові матеріали, що пропонуються, будуть прикріплені до першого облікового запису Майкрософт, через який вони будуть активовані.

Please, enter a valid value

tehnopass