TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Фен Vitek VT-2530

Код скопійований Код: 41713
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2400

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Режими

Іонізація
Подавання холодного повітря

Особливості

Петля для підвішування
Решітка знімна
Поворот шнура на 360°

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Легко і просто

З феном Vitek VT -2530 можливо швидко висушити і красиво укласти навіть самі пухнасті і неслухняне волосся. Ергономічна конструкція і багатофункціональність апарату дозволяють з успіхом застосовувати його в домашніх умовах, отримуючи чудовий результат, як в кращих перукарських салонах. При цьому залишаючись вдома і орудуючи самостійно. Ефективний, практичний прилад простий і зручний в роботі і впорається з ним зможе навіть недосвідчений новачок. 

Здоров'я і блиск

Потужний нагрівальний елемент з турмаліновим покриттям забезпечує максимально дбайливе і акуратну обробку навіть самих крихких і тонких волосся, без пересушування. Все завдяки здатності негативних іонів розщеплювати краплі води на найдрібніші частинки. Частина з них висушується під впливом температури, а частина фіксується в волосках, підживлюючи і згладжуючи їх. Результат сушіння Vitek VT -2530 - здорові, пружні локони з природним атласним блиском. Іонізація сприяє також більш швидкої і якісної сушінні, і захист пасом від статичної електрики (що особливо актуально взимку). 

Функціональність і комфорт

Пристрій з потужністю 2400 Вт працює в двох режимах інтенсивності і на трьох температурних щаблях. Гарячі потоки затребувані в разі швидкого висушування густих, пишних волосся. Надійно закріпити укладання без застосування додаткових хімічних засобів і лаків можливо активувавши режим «холодне повітря». 

Зручність і практичність

Вдала вузька насадка-концентратор допомагає направляти потік повітря на конкретні пасма, дозволяючи таким чином створювати різні зачіски і зберігаючи сусідні локони від перегріву. Багато деталей знімні, включаючи насадку і фільтр, завдяки чому за ними можна без праці доглядати і мити під проточною водою. Обертовий шнур забезпечує додатковий комфорт під час роботи. 
 

Please, enter a valid value

tehnopass