TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Фен Philips DryCare Prestige HP8281/00

Код скопійований Код: 42415
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2300

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

2

Режими

Подавання холодного повітря
Захист від перегріву
Іонізація

Особливості

Петля для підвішування
Решітка знімна

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Ідеальний результат

Професійний фен PHILIPS MoistureProtect не просто скоротить час сушіння волосся, а зробить цей процес максимально безпечним і зручним. Для цього він обладнаний 2300 Вт вбудованої потужності, зручним керуванням і цілим рядом корисних технологій. При цьому продуманий дизайн і довгий мережевий кабель подбають, щоб експлуатація моделі викликала у вас виключно позитивні емоції.

Фото 1 PHILIPS MoistureProtect

Надійна фіксація волосся

У комплекті з феном йде спеціальна насадка-концентратор, яка дозволить точково впливати на потрібну область волосся для створення фантастичного укладання. Використавши цю насадку з режимом холодного обдування ви зможете надовго зафіксувати свій образ, не боячись, що його зіпсує погана погода.

Фото 2 PHILIPS MoistureProtect

Ефективна сушка

Спеціальна насадка-дифузор рівномірно розподілить потік повітря по всьому волоссю, тому ви зможете насолодитися не тільки швидкою сушкою, а й додатковим об'ємом. Разом з тим вбудований датчик MoistureProtect постійно відстежує температуру пасом під час сушіння, щоб запобігти втраті вологи і пошкодження кутикули.

Фото 3 PHILIPS MoistureProtect

Функція іонізації

Розробники обладнали PHILIPS MoistureProtect спеціальною системою іонізації, яка знімає статичну електрику, сприяє закриттю волосяних лусочок і покращує загальний стан волосяного покриву. В результаті волосся стає гладкими, блискучим і шовковистим.

Фото 4 PHILIPS MoistureProtect

Персональні налаштування

Фен має 6 режимів швидкості і температури, що дозволяє максимально контролювати повітряний потік. Щоб створити ідеальні локони за допомогою дифузора, рекомендується встановити мінімальну швидкість і високу температуру. Якщо ж ви хочете здивувати всіх своєю укладкою, тоді просто виберіть максимальну швидкість і температуру роботи.

Фото 5 PHILIPS MoistureProtect

Турбота про волосся

PHILIPS MoistureProtect обладнаний функцією ThermoProtect, тому ви зможете насолодитися потужним і одночасно дбайливим сушінням, назавжди забувши про пошкоджене волосся. Технологія автоматично встановлює температуру сушки, яка ідеально підійде для ваших пасом.

Фото 6 PHILIPS MoistureProtect

Please, enter a valid value

tehnopass