TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Фен ECG VV 2200

Код скопійований Код: 210562
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Потужність, Вт

2200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

3

Режими

Захист від перегріву
Подавання холодного повітря

Особливості

Петля для підвішування

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Стильний красень

Чому при розмові про фен ECG VV 2200 відразу заходить мова про дизайн? Невже його технічні характеристики не настільки важливі? Відповідь проста: дизайн моделі вийшов настільки ефектним, що стає вже неважливо, що ховається за обшивкою корпусу. Красивий білий колір з перламутровим блиском вдало підкреслюється вставками під колір золота. Причому, тут немає і натяку на несмак. Чого варта оригінальна форма корпусу, яка немов скопійована з космічного літального апарату! Навіть петля для підвішування зроблена незвично і органічно вписується в загальний концепт.

Технічний функціонал

Але не варто думати, що в даному випадку крім стильної зовнішності ви не отримаєте нічого. Навпаки, компанія зробила все можливе, щоб Ви отримували задоволення від щоденного використання фена ECG VV 2200. Висока потужність 2200 Вт в поєднанні з якісним мотором забезпечує відмінні показники ефективності повітряного потоку при будь-якій температурі. Варто відзначити і невисокий рівень шуму. Перемикачі режимів розташувалися на передній частині рукоятки, під вказівним пальцем. Причому, як в дорогих моделях, вони виконані у вигляді вимикачів, а не слайдерів. Так забезпечується і велика чіткість, і довговічність, і тактильне відчуття.

Варіанти роботи

Разом з феном ECG VV 2200 Ви отримуєте насадку для концентрованого напрямку повітряного потоку, а також дифузор. Останній допоможе створити більш пишну зачіску за рахунок напрямку потоку повітря ближче до коріння волосся. Такий метод забезпечує досить щадну укладку волосся без його перегріву. Є і функція подачі холодного повітря, яка активується окремою кнопкою. Це зручно, коли потрібно швидко зафіксувати локон.

Please, enter a valid value

tehnopass