TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Фен ECG VV 1200

Код скопійований Код: 44269
0.0 з 5.0
Тип

Дорожній

Потужність, Вт

1200

Кількість швидкостей

2

Кількість температурних режимів

2

Режими

Захист від перегріву

Особливості

Петля для підвішування
Складна ручка

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Дорожня модель

Якщо навіть в дорозі ви хочете виглядати ефектно, і при цьому не втрачати комфорту, дорожня модель фена ECG VV 1200 travel S стане відмінним супутником. Компактний, стильний, функціональний і просто красивий - такий прилад для догляду за волоссям сподобається будь-якій дівчині. Білосніжний глянсовий корпус з міцного пластику вийшов дуже компактним. Рукоятка виконана в кращих традиціях дорожніх моделей. Радує, що її довжина не зменшилася. Тому комфорт використання не постраждав. Надійність конструкції забезпечує чітку фіксацію ручки в робочому положенні. Тому в момент використання фен раптово не складеться.

Висока продуктивність

Фен ECG VV 1200 travel S має потужність 1200 Вт. Це розумне обмеження. Адже в дорозі не завжди є можливість використовувати потужну електромережу. А такий прилад можна включити і в готельному номері, і від автомобільного інвертора. Якщо ж зробити потужність ще менше, можна сильно втратити в ефективності роботи. У фена збережений досить великий діаметр тубуса моторного відсіку, але урізана його довжина. Тому при компактності фен все ж забезпечується хороший потік повітря.

Можливості і функціональність

Модель фена ECG VV 1200 travel S має двигун постійного струму, який стабільно працює на будь-якій потужності. Щоб зробити використання простіше, а конструкцію більш надійною, виробник встановив один перемикач режиму. Він має три положення: вимкнено, повільний і турбо-режим. При цьому змінюються параметри швидкості обдування, і відповідним чином також змінюється і температура повітряного потоку. Слід розуміти, що в плані функціональності модель звичайно поступиться повнорозмірним моделям. Але з урахуванням габаритів і складного формату у вас досить потужний прилад, який підійде і для сушіння волосся, і для укладання зачіски.
 

Please, enter a valid value

tehnopass