TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрочайник Mystery MEK-1642

Код скопійований Код: 30547
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Тип нагрівального елемента

Прихований (диск)

Матеріал корпусу

Пластик
Скло

Шкала рівня води

Зі шкалою

Об'єм, л

1.7

Потужність, Вт

1800

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Зовнішній вигляд безсумнівно приверне увагу

Електрочайник Mystery MEK-1642 в лічені хвилини нагріє необхідний обсяг води для чаювання або інших потреб. А його краса і стиль безсумнівно приверне увагу. Його білий корпус і прозора колба з підсвічуванням в нижній частині справляє враження в момент закипання води і досить ефектно виглядає в нічний час доби, а також дозволяє вам стежити за рівнем води при кип'ятінні, навіть тоді, коли немає можливості включити світло, щоб не розбудити своїх домочадців.

Все прозоро

Колба електрочайника Mystery MEK-1642 виготовлена ​​з жароміцного скла, як відомо самого інертного матеріалу на планеті, а це значить повну відсутність шкідливих речовин, здатних примешатися до чаю. Екологічна чистота матеріалу є безперечною перевагою, і сприятливо відбивається на вашому здоров'ї .Благодаря повної прозорості ви можете стежити за процесом закипання і оцінити якість споживаної води. Шкала рівня води дозволяє точно відміряти необхідну кількість води без використання для цього інших пристосувань.

Безпека

Електрочайник Mystery MEK-1642 оснащений функцією блокування включення тумблера без води в резервуарі, що дозволяє уникнути перегоряння реле і виходу чайника з ладу. Корпус чайника розташований на спеціальній підставці з можливістю обертання на 360 °. Також в цій підставці є зручний відсік для зберігання дроту пристрою. Поки прилад працює горить світловий індикатор включення, як тільки вода закипає і прилад відключається, індикатор гасне. Спеціальний фільтр від накипу не дозволить зіпсувати смак чаю.

Please, enter a valid value

tehnopass