TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрочайник Holmer HKS-1820

Код скопійований Код: 43387
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Тип нагрівального елемента

Прихований (диск)

Матеріал корпусу

Пластик
Нержавіюча сталь

Шкала рівня води

Без шкали

Об'єм, л

1.8

Потужність, Вт

1500

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Простий у використанні

Сучасний електрочайник Hölmer HKS-1820 метал - це відмінний пристрій, яке допоможе закип'ятити воду всього за кілька хвилин. До його явною перевагою варто віднести просту конструкцію і зручне управління, які роблять експлуатацію чайника максимально комфортною. Прихований нагрівальний елемент максимально убезпечити роботу чайника, а світлова індикація роботи завжди покаже, коли чайник знаходиться в робочому стані.

Робочі характеристики Hölmer HKS-1820 метал

Загальна місткість чайника дорівнює 1.8 л, чого цілком достатньо як для маленької, так і для великої родини. Тепер всього лише за один робочий цикл ви зможете приготувати відразу кілька чашок кави, що значно заощадить ваш час і сили. Додано до всього 1500 Вт вбудованої потужності і ви отримаєте неймовірно ефективний апарат, який швидко досягає потрібної температури і при цьому відрізняється економічним споживанням.

Функціональні можливості

Чайник має функцію автоматичного вимкнення. Це означає, що як тільки вода досягла своєї максимальної температури, він тут же вимикається, що заощадить енергію та робочий ресурс чайника. 

Фізичні дані

Неможливо обійти стороною міцний сталевий корпус, який надійно захищає всі деталі від пошкоджень і прекрасно поєднується з кухонним інтер'єром. Захист від перегріву вбереже чайник від поломок і значно подовжить експлуатаційний термін, і спеціальний відсік для шнура і невеликі розміри максимально спростять зберігання.

Please, enter a valid value

tehnopass