TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрочайник Amica KM 2011

Код скопійований Код: 137565
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Тип нагрівального елемента

Прихований (диск)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Шкала рівня води

Зі шкалою

Об'єм, л

1.7

Потужність, Вт

2200

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Контролер Strix/Otter

Немає довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між підставою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі на ринку контролери Strix або Otter! Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання подовжується, а для вас це означає... економію. Тепер ви можете довше насолоджуватися своїм чайником!

Основа, що обертається на 360°

Повернути чайник у вихідне положення іноді буває складно, особливо коли ви робите це лівою рукою. Ось чому основа чайника Amica обертається! Тепер дотягнутися до пристрою або відкласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи лівша. Користуйтеся зручно!

Корпус з нержавіючої сталі

Кожна деталь має значення, коли йдеться про елегантний та узгоджений дизайн кухні. Ось чому ми виготовляємо корпуси чайників Amica з надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі. Цей дизайн не тільки приємний для очей, але й гарантує, що ваш чайник ідеально поєднується з іншими приладами зі сталевою обробкою. Це також практично, адже використані матеріали гарантують тривалий термін служби пристрою. Це стиль і економія у благородній формі!

  • Знімний фільтр проти накипу
  • EasyOpen
  • Антиковзаюча основа

Знімний фільтр проти накипу

Жорстка вода в крані? Вапняні відкладення можуть не тільки вплинути на ваше здоров'я, але й виглядати неестетично. Тому ми оснастили чайники Amica спеціальним знімним фільтром! Він захищає воду, яку ви п'єте, від проникнення кальцію, що випав під час приготування. Це покращує його властивості і зберігає чайник у відмінному стані протягом тривалого часу. Це гігієна і кращий смак води в одному!

EasyOpen

Зручно електричний чайник. Нехай його використання буде максимально зручним! Завдяки кнопці EasyOpen, прихованій у ручці, вам більше не доведеться вручну відкривати кришку чайника - просто натисніть, і ви отримаєте легкий доступ до його внутрішньої частини! Такі рішення полегшують ваше життя на кожному кроці!

Антиковзаюча основа

На кухні часто щось проливається і стільниця стає слизькою. Тому основи чайників Amica оснащені протиковзкою основою! Така конструкція значно підвищує стійкість пристрою і запобігає його ковзанню по поверхні - навіть у мокрому стані. Чайник ставиться там, де він повинен стояти. І ви почуваєтесь у безпеці, бо випадково не обпечетеся гарячою водою.

Quick&Clean

Діаметр кришки чайників Amica досить великий, щоб можна було легко просунути всередину руку і легко помити обладнання зсередини.

Плоский утеплювач

Це полегшує утримання чайника в чистоті. Удосконалений дизайн обігрівача також означає менше споживання електроенергії.

Захист від перегріву

Якщо температура пристрою небезпечно підвищиться, обладнання автоматично вимкнеться. Після охолодження він знову буде готовий до використання.

Please, enter a valid value

tehnopass