TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрочайник Amica KF 3038

Код скопійований Код: 134487
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Тип нагрівального елемента

Прихований (диск)

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Шкала рівня води

Зі шкалою

Об'єм, л

1.7

Потужність, Вт

2200

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Стрікс контролер

Не буває довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між основою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі контролери Strix на ринку! Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання довше, а для вас це економія. Тепер ви можете насолоджуватися своїм чайником довше!

Поворотна основа на 360°

Іноді повернути чайник у вихідне положення може бути проблематично, особливо, якщо ви робите це лівою рукою. Ось чому основу чайника Amica можна обертати! Тепер дотягнутися до пристрою або покласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи шульга. Користуйтесь комфортом!

Корпус із нержавіючої сталі

Кожна деталь має значення, коли йдеться про елегантний і послідовний декор кухні. Саме тому корпуси чайників Amica виготовлені із надзвичайно міцної високоякісної нержавіючої сталі. Такий дизайн не тільки тішить око, але й гарантує, що ваш чайник ідеально поєднуватиметься з іншими приладами зі сталевим оздобленням. Це ще й практично, адже використовувані матеріали гарантують тривалий термін служби пристрою. Це стиль та економічність у шляхетній формі!

Знімний фільтр проти накипу

Жорстка водопровідна вода? Відкладення вапняного нальоту може не тільки позначитися на вашому здоров'ї, але й непривабливо. Саме тому чайники Amica оснащені спеціальним фільтром, що знімається! Він оберігає воду, яку ви п'єте, від потрапляння до неї, яка випадає в осад під час приготування їжі. Покращує його властивості та надовго зберігає чайник у найкращому стані. Це гігієна та найкращий смак води в одному!

Легко відкрити

Електричний чайник – це зручно. Зробіть його використання максимально зручним! Завдяки кнопці EasyOpen, захованої в ручці, вам не потрібно відкривати вручну кришку чайника - просто натисніть, і ви отримаєте легкий доступ до його внутрішньої частини! Такі рішення роблять ваше життя простішим на кожному кроці!

Нековзна основа

На кухні часто щось проливається і стільниця стає слизькою. Саме тому основи чайників Amica оснащені гумовими ніжками! Така конструкція значно підвищує стійкість пристрою та запобігає його ковзанню по поверхні навіть у вологому стані. Чайник знаходиться на тому місці, де він має стояти. І ви почуваєтеся в безпеці, тому що випадково не обпечетеся гарячою водою.

Переглянутi товари

Please, enter a valid value