TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електрочайник Amica KF 1015

Код скопійований Код: 137563
0.0 з 5.0
Тип

Звичайний

Тип нагрівального елемента

Прихований (диск)

Матеріал корпусу

Пластик

Шкала рівня води

Зі шкалою

Об'єм, л

1.7

Потужність, Вт

2200

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Немає довговічного електрочайника без відповідного контролера - тобто без системи, що відповідає за передачу енергії між підставою чайника і самим пристроєм. Ось чому Amica використовує найкращі на ринку контролери Strix або Otter! Завдяки інноваційним рішенням термін служби обладнання подовжується, а для вас це означає... економію. Тепер ви можете довше насолоджуватися своїм чайником!

Основа, що обертається на 360°

Повернути чайник у вихідне положення іноді буває складно, особливо коли ви робите це лівою рукою. Ось чому основа чайника Amica обертається! Тепер дотягнутися до пристрою або відкласти його завжди буде зручно - незалежно від того, правша ви чи лівша. Користуйтеся зручно!

Знімний фільтр проти накипу

Жорстка вода в крані? Вапняні відкладення можуть не тільки вплинути на ваше здоров'я, але й виглядати неестетично. Тому ми оснастили чайники Amica спеціальним знімним фільтром! Він захищає воду, яку ви п'єте, від проникнення кальцію, що випав під час приготування. Це покращує його властивості і зберігає чайник у відмінному стані протягом тривалого часу. Це гігієна і кращий смак води в одному!

  • EasyOpen
  • Антиковзаюча основа
  • Плоский утеплювач

 

EasyOpen

Зручно електричний чайник. Нехай його використання буде максимально зручним! Завдяки кнопці EasyOpen, прихованій у ручці, вам більше не доведеться вручну відкривати кришку чайника - просто натисніть, і ви отримаєте легкий доступ до його внутрішньої частини! Такі рішення полегшують ваше життя на кожному кроці!

Антиковзаюча основа

На кухні часто щось проливається і стільниця стає слизькою. Тому основи чайників Amica оснащені протиковзкою основою! Така конструкція значно підвищує стійкість пристрою і запобігає його ковзанню по поверхні - навіть у мокрому стані. Чайник ставиться там, де він повинен стояти. І ви почуваєтесь у безпеці, бо випадково не обпечетеся гарячою водою.

Плоский утеплювач

Основа хорошого чайника - хороший нагрівач. Тому ми розмістили спеціальний плоский обігрівач... прямо над його основою! Це рішення полегшує утримання чайника в чистоті. Удосконалений дизайн обігрівача також означає менше споживання електроенергії, що означає економію грошей. Комфорт, чистота та економія!

Захист від перегріву

Якщо температура пристрою небезпечно підвищиться, обладнання автоматично вимкнеться. Після охолодження він знову буде готовий до використання.

Please, enter a valid value

tehnopass