TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електробритва Philips Shaver Series 1000 S1332/41

Код скопійований Код: 38146
0.0 з 5.0
Тип гоління

Сухе

Система для гоління

Роторна (обертальна)

Кількість головок для гоління

3

Тример

Висувний

Система автоматичного очищення

Немає

Живлення

Мережа/акумулятор

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Ефективність і ідеальне повторення контурів

Відомий виробник давно заслужив визнання у всьому світі. Він пропонує відмінну модель електробритви — це Philips S1332/41. 100% гарантія гладкого чистого гоління з комфортом і без зусиль. У надійної бритви відразу 3 бриючі голівки, що володіють гнучкістю та рухливістю в 4 різних напрямках, достатніх для точного дотримання всіх вигинів шкіри. Бритва плавно рухається по поверхні шкіри, не приносячи ніякого дискомфорту. При цьому щільний контакт зі шкірою забезпечений. Голіться із задоволенням.

Фото 1 Philips_S1332_41

Якісні самозагострювальні леза

Надійний виробник використовує тільки сучасні матеріали та технології. У моделі Philips S1332/41 ідеально зрізають щетину високоякісні міцні леза PowerCut. Найвища точність, довговічність є гарантією стабільної роботи та гладкого чистого гоління. Міцність та якість цих лез обумовлює стабільність ідеального гоління. 27 самозагострювальних лез не залишать на вашій шкірі жодного зайвого волоска.

Фото 2 Philips_S1332_41

Додатковий тример

У електричної бритви Philips S1332/41 є додаткова функція. Виробник оснастив пристрій відкидним тримером, який дозволяє швидко та легко доглядати за бородою, вусами та бакенбардами. Використовуйте всі можливості ідеального стайлінгу. Акуратне підрівнювання краю росту волосся забезпечить чіткій тример, який знаходиться збоку на ергономічному корпусі електричної бритви. Додайте останній штрих до вашого чудового образу.

Фото 3 Philips_S1332_41

Клас водостійкості IPX7

Електрична бритва Philips S1332/41 призначена для сухого гоління. При цьому, вона не боїться води та володіє водостійкістю IPX7. Прилад для щоденної гігієнічної процедури можна просто помити після використання під краном. Бритва зберігає гігроскопічність корпусу навіть на глибині до 1 м упродовж 30 хвилин. Не хвилюйтеся, якщо бритва випадково виявиться у ванній — з нею нічого не трапиться. Ергономічний корпус пристрою також можна сміливо мити.

Фото 4 Philips_S1332_41

Живлення від мережі та акумулятора

Електрична бритва Philips S1332/41 підтримує обидва способи живлення. Її можна використовувати за допомогою мережі та автономно. Ємний акумулятор дозволяє електробритві працювати протягом 45 хвилин. Для того, щоб повністю зарядити акумуляторну батарею знадобиться 1 година та підключення до електричної мережі. Тоді ви зможете брати бритву з собою куди завгодно. Функція швидкої зарядки підтримується, тому в екстреній ситуації заряджайте акумулятор рівно 5 хвилин і можете голитися.

Фото 5 Philips_S1332_41

Комфорт використання

Модель Philips S1332/41 має індикатор для контролю стану зарядки акумулятора. Він сигналізує про необхідність підзарядки, коли батарея розряджена. Чистоту голівки для гоління в будь-яких умовах, при транспортуванні підтримає захисна кришка. Стильний дизайн сумлінно розроблений, тому електробритва зручно лежить в руці. Для очищення бритвеної голівки необхідно просто натиснути кнопку — тоді вона відкриється та очищати її стає зручніше.

Фото 6 Philips_S1332_41

 

Please, enter a valid value

tehnopass