TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електробритва Philips Shaver Series 1000 S1131/41

Код скопійований Код: 41983
0.0 з 5.0
Тип гоління

Сухе

Система для гоління

Роторна (обертальна)

Кількість головок для гоління

3

Система автоматичного очищення

Немає

Живлення

Мережа/акумулятор

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Гоління без зайвих турбот

Стильна, компактна і максимально зручна в експлуатації електробритва Philips S1131/41 відмінно підходить в якості домашнього помічника або дорожнього варіанту, дозволяючи завжди і скрізь підтримувати своє обличчя ідеально гладким. Модель на основі лез, що заточуються самостійно PowerCut працює якісно і довго, а можливість очищати бритву водою спрощує догляд. Живлення передбачено як від мережі, так і від акумулятора, що дає повну свободу дій і забезпечує універсальність.

Фото 1 Philips S1131/41

Бездоганна гладкість

Ідеально гладка шкіра без роздратування і подряпин – стабільний результат, який пропонує модель з унікальною бриючою головкою. Плаваюча технологія 4D-обертання гарантує щільне прилягання до тіла з точним повтором кожного контуру для чистого і якісного гоління, особливо на складних ділянках. Леза за особливою технологією заточування не втрачають властивостей з часом і постійно залишаються гострими, що гарантує точний зріз навіть грубої, короткої щетини.

Фото 2 Philips S1131/41

Швидка збірка

Всього в один дотик, легко і швидко, можна зняти бритвену голівку з основного блоку, і обполоснути леза під проточною водою. Високолегована нержавіюча сталь 27 самозатачивающихся лез демонструє стійкість до зносу, не піддається корозії і виглядає чудово. Водонепроникний корпус з надійною герметизацією за стандартом IPX7 можна сміливо занурювати під воду без ризику порушити роботу пристрою.

Фото 3 Philips S1131/41

Комфортний хват

Використовувати Philips S1131/41 можна з проводом від мережі або від акумулятора, спокійно ходячи по кімнаті. При цьому безперервний сеанс гоління забезпечений на найближчі 40 хвилин. Немає прив'язки до проводів або розеток, радіус дій широкий, а якість обробки на висоті. На повне відновлення заряду потрібно до 8 годин, але чекати необов'язково, адже можна працювати по проводу. Перепідключення напруги в різних регіонах відбувається на автоматі, що продовжує термін служби виробу і попереджає проблеми.

Фото 4 Philips S1131/41

Продуманий дизайн

Ідеально підходить за формою і розміром захисний ковпачок бритвеної голівки спрощує зберігання і підвищує безпеку під час транспортування. Леза завжди залишаються чистими і доглянутими, не затупляются об сторонні предмети між сеансами гоління або при необережному перевезенні. Про статус заряду батареї завжди підкаже інтуїтивно зрозумілий світлодіодний індикатор на кнопці включення. Все максимально просто і зручно, що актуально для сучасних користувачів, які цінують час.

Фото 5 Philips S1131/41

Please, enter a valid value

tehnopass