TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вентилятор Holmer HFS-1216G

Код скопійований Код: 43277
0.0 з 5.0
Тип

Підлоговий

Вид

Лопатевий

Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

35

Кількість швидкостей

3

Діаметр

40 см

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Створить комфортні умови

Вентилятор Holmer HFS-1216G допоможе створити приємні і комфортні умови в приміщенні жарким літом. Насолоджуйтеся приємним подувом вітерця і комфортною прохолодою. Завдяки стильному дизайну і класичному поєднанню кольорів пристрій буде мати гарний вигляд у вашій квартирі.

Мобільний надійний пристрій

Підлоговий вентилятор Holmer HFS-1216G представлений у вигляді лопатевої конструкції, який стійко розташовується в будь-якому зручному для вас місці за допомогою надійної хрестоподібної підставки. Пристрій досить мобільне і при необхідності ви можете з легкістю переносити його з кімнати в кімнату.

Зручне управління

Інтуїтивно зрозуміле управління вентилятором Holmer HFS-1216G здійснюється безпосередньо на корпусі за допомогою кнопкової панелі зі світловим індикатором. Ви можете вибрати оптимальну комфортну швидкість обдування із запропонованих трьох режимів обертання. Дуже зручним рішенням є функція Автоповорот, таким чином, потік повітря поперемінно охоплює всю площу кімнати, а не тільки дме в певному напрямку. Також є можливість регулювання висоти більш ніж на метр, кута нахилу і повороту на 90 градусів для управління потоком повітря.

Досконалість конструкції

Вентилятор Holmer HFS-1216G абсолютно безпечний у використанні. Двосторонні захисні решітки повністю закривають рухомі лопаті. Пристрій працює практично безшумно, тому ви можете використовувати його в той час, коли вирішили відпочити. Прилад виготовлений з безпечних матеріалів високої якості.

Please, enter a valid value

tehnopass