TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Вентилятор Grunhelm GFS-4011

0.0 з 5.0
Тип

Підлоговий

Вид

Лопатевий

Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

45

Кількість швидкостей

3

Діаметр

40 см

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Мобільність

Вентилятор Grunhelm GFS-4011 - мобільне охолоджувальний пристрій, який допоможе легко перенести виснажливу літню спеку і отримати потік свіжого повітря, створивши комфортні умови в квартирі або офісі. Плитка на модель з елементарним кнопковим управлінням, можна спокійно переносити з місця на місце, навіть за межі будинку, і вибравши потрібний режим, насолоджуватися прохолодою.

Краса і спокій

Чепуристий на вигляд вентилятор Grunhelm GFS-4011 чорного кольору з червоними лопатями додасть своєрідний колорит в інтер'єр житлової кімнати і прикрасить сухий офісний стиль. Завдяки тихому заколисуючого дзижчання і відчуття свіжої прохолоди, створюються сприятливі умови для плідної роботи в кабінеті, відпочинку і спокійного сну в спальні або дитячій кімнаті.

Ефективна простота

Нескладний в зверненні і невибагливий в обслуговуванні. Великі лопаті, можливість регулювання кута нахилу до 30 ° і функція обертання на 90 ° з фіксацією поворотного режиму, служать ефективному охолодженню, направляючи підбадьорливий потік в найвіддаленіші куточки приміщення. Три швидкості обертання і опція регулювання висоти, налаштовують роботу пристрою під бажані умови комфортності і власні переваги. Яскраве підсвічування полегшує пошуки вентилятора в нічний час. Крім того, Grunhelm GFS-4011 не сушить повітря, а наповнює його цілющою прохолодою і свіжістю.

Стійкість і безпеку

Потужна кругла підставка гарантує стійкість конструкції в будь-якому місці розміщення, що важливо для сімей з рухомими дітьми і домашніми вихованцями. Захисна решітка забезпечує безпечну експлуатацію приладу, обмежує доступ цікавих малюків до обертових лопатей, захищає руки і одяг від удару і пошкоджень.

Please, enter a valid value

tehnopass