TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Веб-камера Logitech C922 Pro FullHD (960-001088)

Код скопійований Код: 85770
0.0 з 5.0
Роздільна здатність відео

FullHD (1920x1080)

Вбудований мікрофон

З мікрофоном

Кріплення

На штатив
Прищіпка

Вид

Веб-камера

Інтерфейс

USB 2.0

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужна вебкамера для потокової трансляції з надшвидкісним передаванням відео у форматі HD 720p із частотою 60 кадрів за секунду

Logitech

ДЛЯ ТИХ, ХТО ПОСТІЙНО ПРАЦЮЄ З ПОТОКОВИМ ВІДЕО


Надійне підключення і висока якість відео для живого мовлення на таких каналах, як Twitch і YouTube. Потокова трансляція будь-якого вмісту у форматі 1080p із частотою 30 кадрів за секунду або надшвидкісне передавання у форматі HD 720p із частотою 60 кадрів за секунду. Транслюйте контент без затримок і перерв, використовуючи переваги якісного автофокусування й широкого кута огляду (78 градусів). Постачається з преміумліцензією XSplit на 3 місяці.

ПОТОКОВЕ ПЕРЕДАВАННЯ У ФОРМАТІ FULL HD (1080P)


Записуйте й передавайте потокове відео з яскравою палітрою й точним передаванням кольору. Об'єктив зі скляними лінзами й підтримка формату HD 1080p забезпечують чудову деталізацію, природне кольоропередавання й плавне відтворення відео зі швидкістю 30 кадрів за секунду. А завдяки широкому полю огляду (78 градусів) камера захоплює в кадр до двох осіб. У спеціалізованих застосунках можна змінювати масштаб і керувати поворотом камери.

Logitech

ПОТОКОВА ТРАНСЛЯЦІЯ У ФОРМАТІ HD 720P ІЗ ЧАСТОТОЮ 60 КАДРІВ ЗА СЕКУНДУ


Вебкамера C922 дає змогу передавати відео з високою частотою (60 кадрів за секунду) й роздільною здатністю 720p, що забезпечує чудову якість зображення — для стримерів це важливо! Жодних затримок, переривань і спотворень!

Logitech

ПОЛІПШЕНА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ


У моделі C922 застосовуються технології автоматичного фокусування й корекції рівня освітленості у форматі HD, тому зображення буде дуже чітким і деталізованим навіть якщо не буде достатньо яскравих джерел світла.

Logitech

СТЕРЕОЗАПИСУВАННЯ


Завдяки двом мікрофонам, установленим з обох боків вебкамери, модель C922 Pro добре вловлює звук із будь-якої зони. Тому хоч де ви стоятимете, ваш голос звучатиме природно й чітко.

Logitech

ДО КОМПЛЕКТУ ВХОДИТЬ БЕЗОПЛАТНА ПРЕМІУМЛІЦЕНЗІЯ XSPLIT НА 3 МІСЯЦІ.


З моделлю C922 ви дістаєте ліцензію на повнофункціональні застосунки для відеотрансляцій XSplit Broadcaster і XSplit Gamecaster. Завдяки цьому камера стає комплексним рішенням для потокової трансляції в реальному часі з усіма потрібними інструментами.

Logitech

ВСЕ В ОДНОМУ ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ СТВОРЕННЯ ВІДЕОКОНТЕНТУ


ПЗ Logitech Capture дає змогу почати записування відео високої якості вже за секунду після під'єднання нової вебкамери. За допомогою зручного єдиного інтерфейсу можна задавати параметри записування, змінювати параметри камери й навіть створювати відео з вертикальним розташуванням картинки.

Logitech

Please, enter a valid value

tehnopass