TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDOSILENT (99329)

Код скопійований Код: 212216
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2000

Площа обслуговування, кв. м

30

Різновид нагрівального елемента

Голчатий

Особливості

Вентиляція без нагрівання
З термостатом
Регулятор потужності

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужний. Тихий. Компактний

Olimpia Splendid CALDOSILENT – мобільний та багатофункціональний тепловентилятор для швидкого обігріву кімнати з радіусом охоплення до 80 куб.м. Вирізняється підвищеною потужністю, при цьому тихою роботою. Додатково передбачений таймер на добу та осциляція для рівномірного обігріву. Плавний дизайн із прихованою панеллю управління відмінно впишеться у сучасний інтер'єр.

Потужний ефект обігріву

CALDOSILENT працює тихо (до 3 Дб) та видає потужний результат – до 2400 вт. Режим подачі менш гарячого повітря – 1200 Вт. Завдяки функції осциляції (коливання) тепло рівномірно розподіляється. Також передбачений режим вентилятора для провітрювання приміщення. Як додатковий бонус є функція Anti ice – підтримання мінімальної температури, щоб уникнути промерзання стін (наприклад, у заміському будинку).

Зручно в експлуатації

При високій потужності тепловентилятор мобільний і компактний. Невелика вага (2.7 кг), ручка та компактний розмір дозволяють легко переміщувати прилад. Захищений від випадкових крапель за стандартом IP21, а від перегріву – запобіжним термостатом. У разі перекидання спрацює автовідключення. Є таймер на 24 години, що дає більше свободи в експлуатації.

 

Please, enter a valid value

tehnopass