TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDO ROCK DT (99295)

Код скопійований Код: 212211
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2000

Кількість режимів обігріву

3

Площа обслуговування, кв. м

22

Різновид нагрівального елемента

Голчатий

Особливості

З дисплеєм
З термостатом
Регулятор потужності

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Цифровий. Стильний. Компактний

Olimpia Splendid CALDO ROCK DT – тепловентилятор, який швидко та рівномірно нагріває кімнату до потрібної температури. Крім основних режимів та деталей, відрізняється наявністю таймера та цифровою панеллю. Стильний дизайн із яскравими елементами прикрасить сучасний інтер'єр.

Потужна функціональність

Є три режими роботи – вентилятор для провітрювання, тепле повітря з потужністю 1000 Вт та гаряче повітря – 2000 Вт. Для рівномірного нагрівання передбачена функція осциляції (коливання). Також є 12-годинний таймер, що дозволяє запрограмувати роботу пристрою на певний час.

Зручна експлуатація

CALDO ROCK DT відрізняється цифровою панеллю управління для швидкого та точного регулювання параметрів. Легка вага (всього 1.4 кг) та наявність ручки сприяють комфортному переміщенню приладу по кімнатах. Компактний тепловентилятор можна легко зберігати на невеликій полиці.

Захисні деталі

Прилад можна вмикати в кімнатах з ризиком потрапляння вологи – передбачений захист від випадкових крапель (IP21). Запобіжний термостат захищає термовентилятор від перегріву. У разі перекидання обігрівач автоматично вимкнеться, щоб уникнути небезпечної ситуації.

 

Please, enter a valid value

tehnopass