TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Тепловентилятор Olimpia Splendid CALDO POP B (99291)

Код скопійований Код: 212210
0.0 з 5.0
Призначення

Побутовий

Потужність, Вт

2000

Кількість режимів обігріву

3

Площа обслуговування, кв. м

22

Різновид нагрівального елемента

Голчатий

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Компактний тепловентилятор для комфорту

Електричний голчастий тепловентилятор Caldo Pop – незамінна техніка для дому чи офісу в холодну пору року. Моментально опалює приміщення до потрібного рівня шляхом пропускання повітря через нагрівальний спіральний елемент за допомогою вентилятора. Завдяки безпечній конструкції та захисту від крапель переносний тепловентилятор може обігрівати будь-яку кімнату, у тому числі дитячу та ванну.

Три режими експлуатації

Тепловентилятор може виконувати функцію вентилятора, охолоджуючи повітря. А для обігріву приміщення передбачено два рівні потужності: теплий обдув 1000 Вт та гарячий – 2000 Вт. Ідеально підходить для швидкого нагрівання невеликої кімнати або робочого місця – можна використовувати як вдома, так і в офісі.

Захист від бризок

Olimpia Splendid CALDO POP B оснащений системою захисту від крапель води IP21, тому прилад можна застосовувати для обігріву кімнат з ризиком розбризкування – ванної, дитячої, кухні.

Комфорт в експлуатації

Тепловентилятор максимально продуманий для зручної експлуатації. Легка вага – всього 1.1 кг, компактні габарити та задня ручка сприяють легкому переміщенню приладу. Передбачено автоматичне вимкнення пристрою, що захищає від перегріву.

 

Please, enter a valid value

tehnopass