TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Праска Mirta IR-4281

Код скопійований Код: 40452
0.0 з 5.0
Тип

Праска з парою

Матеріал підошви

Кераміка

Потужність, Вт

2800

Потужність парового удару, г/хв

250

Постійне подавання пари, г/хв

55

Оснащення

Самоочищення від накипу
Система "Крапля-Стоп"

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Потужна і практична
Забудьте про клопітке і стомлююче прасування білизни. Нова праска MIRTA забезпечить дбайливий догляд за одягом вашого гардеробу. Насолоджуйтесь чудовим зовнішнім виглядом суконь, костюмів та сорочок. Обладнана практичною керамічною підошвою, праска ефективно видалить складки будь-якої складності. А ергономічний корпус відкриє абсолютний комфорт користування. Фактурна текстура ручки забезпечить надійну фіксацію праски в руці і легкість управління.

Японська якість
Оцініть всі переваги праски MIRTA. Створений з якісних японських комплектуючих, він відрізняється високою практичністю і надійністю.  Довірте бездоганний вигляд вашим речам MIRTA і насолоджуйтеся стабільною роботою праски довгі роки.

Керамічна підошва
Завдяки спеціальній підошві з кераміки праска буде неймовірно легко ковзати в будь-якому напрямку. MIRTA зробить догляд за речами максимально простим. Продумана конструкція включає невеликі поглиблення, які створюють повітряну подушку для максимальної ефективності розгладження складок за допомогою пари.Чудові результати розгладження кожен день - насолоджуйтеся всіма перевагами праски MIRTA.

Стабільна подача пари
Генеруючи подачу пару до 50г./хв., прасці MIRTA під силу розгладити складки навіть на щільних тканинах. Обробляйте пальто, куртки і сукні в вертикальному положенні та насолоджуйтеся чудовим зовнішнім виглядом одягу.

Два режими работи
Обладнаний двома режимами роботи, праска подарує дбайливий догляд вашим джинсам, сорочкам, шовковим блузам і вовняним пуловерам. Завдяки функціям "з парою" і "без пари" праска делікатно розпрямить складки на будь-яких типах тканин, навіть найвибагливіших.

Функція «Капля-стоп»
Забудьте про мокрі плями на одязі під час прасування. Функція «Капля-стоп» виключить будь-який ризик протікання води і утворення конденсату.

Потужний паровий удар
Завдяки генерації потужного парового удару, праска легко видалить найглибші складки і додасть неймовірної м'якості піджакам, пальто та іншим виробам з щільної тканини.

Виняткова надійність
Обладнана функцією автоматичного вимкнення зі світловою і звуковою індикацією, праска запобіжить виникненню небезпечних ситуацій.

Стабільна робота
Праска MIRTA позбавить від будь-яких складнощів догляду. Завдяки системі самоочищення Anti-Calc вона збереже свою потужність з роками. MIRTA позбавить від появи накипу, дозволивши насолоджуватися чудовим зовнішнім виглядом речей без плям. При цьому автономна кнопка самоочищення на корпусі виключить випадкову активацію функції.

Довгий шнур
Обладнаний довгим кабелем 3м, MIRTA подарує абсолютну свободу пересувань. Тепер ви зможете провести прасування об'ємних речей і праска не буде обмежувати ваші рухи.
 

Please, enter a valid value

tehnopass