TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Прально-сушильна машина Haier HWD80-B14979

Код скопійований Код: 212507
0.0 з 5.0
Тип завантаження

З фронтальним завантаженням
Прально-сушильні

Максимальне завантаження білизни

8 кг

Максимальна швидкість віджимання

1400 об/хв

Тип двигуна

Інверторний

Клас енергоспоживання

А

Діапазон глибин, см

58

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Пральна машина Haier HWD80-B14979

I-Pro Series 7

Прально-сушильні машини Haier серії I-Pro 7 (979) створені для того, щоб ви могли досягти професійних результатів прання в комфорті власного будинку. Завдяки повному набору функцій для покращення якості прання ви гарантовано зменшите рівень шуму та енергоспоживання, а також заощадите час, навіть завдяки точному налаштуванню тривалості циклів. Ось чому Haier I-Pro Series 7 є ідеальною відповіддю на потреби найвимогливіших користувачів.

Довговічна робота пральної та сушильної машин

Двигуни Direct Motion з електромагнітами забезпечують більшу потужність та ефективність (до класу енергоефективності А). Така конструкція також знижує рівень шуму та вібрації, оскільки вони зведені до мінімуму, і значно підвищує довговічність.

Сертифіковані результати професійної гігієни

Відчуйте професійну дезінфекцію завдяки унікальній функції I-Refresh, яка забезпечує ще більш глибоке очищення без використання інтенсивних циклів миття. Джерело: VDE Laboratories, Німеччина - тест, проведений на програмах Cotton + I-Refresh для золотистого стафілокока та кишкової палички. Результати: зменшення кількості золотистого стафілокока на 99,91% та кишкової палички на 99,94%.

Професійний догляд за одягом в домашніх умовах

Інноваційна функція i-Refresh освіжає навіть найделікатніші тканини, включаючи вовну та шовк, за допомогою технології мікропари. Ця високоефективна технологія видаляє неприємні запахи, дрібний пил та алергени, одночасно зменшуючи кількість складок і пом'якшуючи тканини.

Підвищена гігієна прання

Надзвичайно корисна інтелектуальна система Dual Spray компанії Haier являє собою автоматичну систему очищення пральної машини, яка активується наприкінці кожного циклу прання. Це не тільки забезпечує більш гігієнічне прання, а й підвищує довговічність приладу в довгостроковій перспективі.

Повний вперед для кращого видалення плям 

Ця розумна функція пральних і сушильних машин Haier розподіляє пару і миючий засіб всередині барабана, розпушуючи волокна тканини і допомагаючи видаляти стійкі забруднення і плями. Але це ще не все - дія пари також робить прасування набагато простішим, якщо не зовсім непотрібним, дозволяючи вам заощадити більше часу на улюблені речі!

Антибактеріальний захист приладу

Унікальне покриття, що захищає найбільш чутливі ділянки пральних машин Haier. Антибактеріальна обробка (ABT) захищає від цвілі та бактерій такі чутливі місця, як ящик для мийних засобів і ущільнення завантажувального отвору, підвищуючи гігієнічність циклу прання до 99%.

Турбота про делікатні тканини

Барабан пральної машини Haier має поверхню, призначену для того, щоб навіть найделікатніші тканини залишалися в ідеальному стані, незалежно від того, скільки разів ви їх перете. Спеціальні подушечки забезпечують м'яке ковзання білизни по поверхні під час обертання барабана, не зачіпаючись за неї і завжди залишаючись в ідеальному стані. Це дає змогу довше насолоджуватися улюбленим одягом.

Підсвічування, щоб нічого не забути

Завдяки зручному підсвічуванню всередині барабана ви можете легко закладати та виймати білизну, не залишаючи нічого всередині. Попрощайтеся з пошуком загублених шкарпеток!

Виняткова ефективність завдяки автоматичному зважуванню

Внутрішні цифрові ваги зважують білизну й автоматично встановлюють необхідну витрату води та тривалість циклу. Двигун Direct Motion також чудово працює за невеликих завантажень, гарантуючи чудові результати та мінімальне споживання енергії. Це ще одне інтелектуальне рішення від Haier, яке дійсно приносить користь.

Please, enter a valid value

tehnopass