TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пральна машина Whirlpool TDLR 65230

Код скопійований Код: 30888
0.0 з 5.0
Тип завантаження

З вертикальним завантаженням

Максимальне завантаження білизни

6.5 кг

Максимальна швидкість віджимання

1200 об/хв

Тип двигуна

Інверторний

Клас енергоспоживання

А+++

Діапазон глибин, см

60

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Пральна машина з вертикальним завантаженням Whirlpool TDLR65230

Пральна машина Whirlpool TDLR 65230 – це вузька модель з вертикальним завантаженням, яка стане чудовим рішенням для невеликих приміщень. Вона розрахована на прання до 6,5 кг білизни за один цикл та має 14 автоматичних програм для догляду за речами практично з будь-якої тканини. При цьому ексклюзивна технологія 6th SENSE автоматично адаптує налаштування відповідно до кожного обраного вами циклу та програми, забезпечуючи найкращу якість прання при оптимальній витраті ресурсів. А клас енергоефективності А++ сприяє винятковій економії електроенергії. У той час як наявність функції відстрочення старту, системи контролю освіти піни та балансу приладу, а також захисту від перебігу роблять використання приладу ще й максимально комфортним та безпечним.

Особливості:

Максимальне завантаження: 6,5 кг / Дуже тихий та довговічний двигун з прямим приводом / Технологія 6th SENSE: завжди оптимальні результати прання / 14 програм прання / Клас енергоспоживання: А +++ / Великий світлодіодний дисплей та просте керування / Відкладений старт / Захист від протікання

6th SENSE – технологія, яка думає за вас

Відкрийте для себе інноваційну технологію 6th SENSE, яка щоразу дивуватиме вас відмінними результатами і допоможе заощадити до 50% часу, води та електроенергії. Просто завантажте білизну в барабан, виберіть програму, і спеціальні алгоритми 6th SENSE у пральній машині автоматично оберуть найкращі налаштування для типу тканини та кількості речей.

Широкий вибір програм

Пральна машина Whirlpool TDLR 65230 подбає про чистоту одягу для всієї родини. Все тому, що вона має у своєму розпорядженні 14 програм, за допомогою яких може впоратися із пранням тканин будь-якої щільності та будь-якого ступеня забрудненості. Причому для цього у неї передбачені такі стандартні програми, як Бавовна, Щоденна програма 40°C, Попереднє прання або Шерсть. А також ціла низка спеціальних режимів, включаючи АкваЕко, Colors 15°C, Швидке прання 30 хвилин та Спорт, які допоможуть досягти максимальної ефективності при використанні пральної машини.

Технологія ZEN™. Насолоджуйтесь тишею

Навіть прання вночі не потурбує сон вашої родини. Пральна машина з технологією ZEN має двигун прямого приводу, що забезпечує меншу вібрацію і тихішу роботу навіть за максимальної швидкості віджиму та завантаженні.

Зручність використання у кожній деталі

Спеціальна конструкція замикаючого механізму дозволяє легко і плавно відкривати барабан одним дотиком, що спрощує його використання. Особливо, якщо ви тримаєте білизну в руках. А функція Drum Up, яка після закінчення циклу автоматично фіксує барабан клапанами догори, додатково полегшує розвантаження машини.

Економія води

Спеціальна опція, яка розрахована на невелику кількість білизни і дозволяє знизити споживання води до 19 л на цикл прання. AcquaEco дозволить зберегти до 50% води у порівнянні зі стандартною програмою повного завантаження у пральних машинах Whirlpool.

Стабільність та безпека

Часто буває так, що пральна машина підстрибує під час віджиму. Однак електронний датчик допомагає машині Whirlpool гасити вібрації до мінімуму і гарантує стабільність її роботи. Крім того, завдяки детектору піноутворення та системі захисту від протікання робота цієї машини буде максимально безпечною, а прямий доступ до зливного насоса попереду полегшить обслуговування.

Рішення, яке зробить прання простіше

Функція Автопаркування барабана після закінчення циклу прання автоматично встановить барабан стулками вгору, значно спростивши вивантаження білизни.

Простота використання у кожній деталі

Функція SoftOpening дозволить вам відкрити барабан пральної машини в один дотик, що буде вкрай зручно у тих випадках, коли ваші руки зайняті білизною.

 

Please, enter a valid value

tehnopass