TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Пральна машина Ardesto SWMG-6120W

Код скопійований Код: 43841
0.0 з 5.0
Тип завантаження

З фронтальним завантаженням

Максимальне завантаження білизни

6 кг

Максимальна швидкість віджимання

1200 об/хв

Тип двигуна

Колекторний

Клас енергоспоживання

А++

Діапазон глибин, см

42

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Надійність та ефективність

Пральні машини Crystal Bright виконані в оригінальному дизайні та мають надійну та зручну конструкцію. Об'єм барабана становить 45 л, але при цьому SWMG-6120W має глибину всього 42 см. Підйомні ребра барабана імітують пральну дошку, що значно підвищує ефективність прання, а спеціальні горизонтальні ребра жорсткості зменшують вібрацію. Ручка дверцят люка розташована зверху, тому для відкриття не потрібно нахилятися.

Інтелектуальне управління

SWMG-6120W оснащена повністю сенсорною панеллю керування без механічних елементів з великим прихованим LCD-дисплеєм. Для більшої зручності панель встановлена ​​під кутом 20 °. Інтелектуальна система автоматично контролює температуру води, швидкість обертання барабана, піноутворення та балансування білизни в барабані.

Концентрація на пранні

Можливість одночасного завантаження до 6 кг білизни робить машину надійним помічником у побуті навіть для великої родини. А інтуїтивне керування дозволяє керувати пральною машиною практично будь-якому з дорослих.

Запрограмована задовольняти

Машина оснащена всіма необхідними програмами, здатними задовольнити вимоги у пранні різних речей: бавовни, синтетики, делікатних або змішаних тканин. ARDESTO CrystalBright SWMG-6120W може працювати в екорежимі при температурі 20°С, в режимі «Анти-Алергія» та самостійно очищати барабан.

Розширений функціонал

В ARDESTO CrystalBright SWMG-6120W передбачена можливість дозавантаження білизни після початку прання, ручної установки температури та швидкості роботи, додаткового полоскання та відкладеного старту. А для додаткової безпеки машина оснащена блокуванням від дітей.

Без зайвих витрат

На основі 220 стандартних циклів прання для програм «Бавовна» при температурі 60°C та 40°C було визначено, що споживання води ARDESTO CrystalBright SWMG-6120W становить 9200 л/рік, а електроенергії – 170 кВт год/рік, що відповідає високому енергетичному класу ефективності А ++.

Please, enter a valid value

tehnopass