TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Плита комбінована Hansa FCMW 58020

Код скопійований Код: 20672
0.0 з 5.0
Тип

Комбінована (газ+електро)

Газ контроль

Немає

Клас енергоспоживання

А

Тип духовки

Електрична

Корисний об'єм

65 л

Розміри (ШхГ)

50x60 см

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Комбінована плита HANSA

Плита HANSA FCMW58020 з газовою варильною поверхнею і електричною духовкою створює комфортні і безпечні умови для приготування страв будь-якої складності. 8 режимів духової шафи, серед яких є гриль і конвекція, дозволяють готувати смачно і різноманітно. Сучасний класичний дизайн HANSA полегшує інтеграцію техніки в інтер'єр кухні.

Фото 1 HANSA FCMW58020

Чудовий результат на будь-якому рівні

Завдяки функції конвекції гаряче повітря розподіляється рівномірно по всій духовій шафі. Тому страва на будь-якому рівні ідеально пропікається всередині і покривається апетитною скоринкою. Конвекція скорочує час приготування страви і дозволяє готувати одночасно на декількох рівнях.

Фото 2 HANSA FCMW58020

Ефективне очищення парою Aqualytic

Надгладка структура емалі стійка до забруднень і полегшує очистку внутрішньої поверхні духовки. Досить налити в деко 0.5 літра води, вибрати температуру 100 градусів і встановити час на 30 хвилин, і пара, що утворилася, пом'якшить жир і інші забруднення. Вам залишиться тільки протерти поверхню м'якою серветкою, щоб ваша духовка засяяла чистотою.

Фото 3 HANSA FCMW58020

8 режимів для будь-якого випадку

8 вбудованих режимів, серед яких є гриль, конвекція і розморожування, дають можливість легко приготувати страву будь-якої складності. Ви зможете активувати окремо верхній і нижній нагрівальний елемент або використовувати їх одночасно.

Фото 4 HANSA FCMW58020

Зручні підказки

Рецепти на внутрішній стороні дверцят допоможуть вам готувати чудові страви. Ви зможете в будь-який момент перевірити параметри приготування, щоб гарантовано розраховувати на високий результат. Серед підказок для конкретного блюда ви знайдете режим нагріву, температуру, час і рівень, на якому потрібно встановити деко. Підказки нанесені за допомогою лазера і не зникають при митті скла в посудомийній машині.

Фото 5 HANSA FCMW58020

Готуємо з використанням гриля

Електричний гриль дозволяє готувати соковите м'ясо і запікати смачну курку з хрусткою золотистою скоринкою. Гриль споживає мінімум електроенергії і суттєво не вплине на рахунки за електрику.

Фото 6 HANSA FCMW58020

Деко ProCook

Спеціальне деко ProCook зі стільниковою формою дна забезпечує постійну циркуляцію гарячого повітря під стравою, завдяки чому вона готується швидше, виходить більш соковитою і не пригорає так швидко, як на звичайному рівному деко.

Фото 7 HANSA FCMW58020

Зручний автопідпал

Вбудований в кожну ручку автопідпал дозволяє легко активувати будь-яку конфорку на варильній поверхні. Просто натисніть і поверніть ручку, і на обраній вами конфорці спалахне вогонь.

Фото 8 HANSA FCMW58020

Швидкий нагрів

Після включення температура в духовій шафі досягає 150 градусів всього за 4 хвилини, а це значить, що вам не доведеться довго чекати, перш ніж приступити до приготування улюбленої страви.

Фото 9 HANSA FCMW58020

Чавунні решітки

Міцні і практичні чавунні решітки на варильній поверхні забезпечують стійке положення посуду. Решітки легко знімаються для очищення, їх можна мити в посудомийній машині.

Фото 10 HANSA FCMW58020

Please, enter a valid value

tehnopass