TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Підлогові ваги Aurora AU 4314

Код скопійований Код: 42745
0.0 з 5.0
Тип

Електронні

Вид

Побутові

Максимальне навантаження, кг

180

Матеріал платформи

Пластик

Додаткові функції

Автоматичне вмикання/вимикання

Елементи живлення

CR 2032

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Стильний принт на платформі 
Підлогові ваги Aurora AU 4314 є стильним концепт, втілений в цікавому графічному рішенні. Основа має білий колір, а на ній в порядку орнаменту зображено розсип чорних кіл. Це виглядає дуже привабливо і неналяпісто, що дуже важливо для інтер'єрів сучасного вигляду. Скляна міцна основа має товщину всього 20 мм, за рахунок чого виглядає чудово, а місця займає мінімум. Стійке до подряпин скло можна з легкістю продезінфікувати, якщо техніку застосовують в місцях великого скупчення людей. Міцність такої платформи підтверджується високим показником вантажопідйомності. 

Стійкі прогумовані ніжки 
Для якісних вимірів дуже важливо, щоб техніка була розташована на площині рівно і не кренилася набік. Це дає можливість датчикам зафіксувати силу, прикладену до платформи і ідентифікувати її щодо діючих вагових показників. Точне положення на площині забезпечують ніжки, які дають точки опори скляній платформі і всім електронним складовим. 

Максимальна відмітка ваги 
Модель орієнтована на людей, які хочуть схуднути, займаються спортом, в цілому стежать за своїм здоров'ям. Саме тому вона дає можливість широкої цільової аудиторії відстежувати власні показника ваги. Максимум маси, яку здатний витримати механізм, дорівнює 180 кг. Крок вимірювань при цьому становить 100 м 

Зміна одиниць вимірювання 
Щоб ви могли вирахувати власну вагу, не вдаючись до допомоги калькулятора, в інших одиницях виміру, творці техніки додали конвертується функцію, яка допомагає вибрати інші одиниці виміру (кілограми , фунти, Стоун). 

Включення і вимикання ваг 
Автоматична активація і вимикання при бездіяльності робить використання ваг максимально комфортним. 

Please, enter a valid value

tehnopass