Пінозбивач ECG NM 2255 Latte Art White
Основні характеристики:
Підходить для приготування латте, капучіно, фраппе, гарячого шоколаду та інших напоїв з гарячим або спіненим молоком.
Функція CHOCCO: підходить для приготування гарячого шоколаду із шоколадної плитки
3 автоматичних робочих режими: спінювання молока з підігрівом (макс. ємність 150 мл, час приготування 150-290 с) спінювання молока без підігріву (макс. ємність 150 мл, час приготування 120 с) нагрівання молока без спінювання (макс. ємність 300 мл час приготування 200-450 с)
Режим гарячого чи холодного спінювання
Підставка з нагрівальним пристроєм з магнітною технологією
Прозора кришка, що дозволяє спостерігати за процесом приготування напою
чаша для молока, що обертається на 360°
Знімна чаша легко чиститься і миється (можна мити в посудомийній машині)
Автоматичний режим очікування (stand-by)
Світлові індикатори гарячого/холодного режиму
Ергономічна, теплоізольована ручка
Холодне або гаряче спінювання, збивання шоколаду
Максимальна температура молока/піни: 65+/-5 °C
Місткість для нагрівання 300 мл
Ємність для збивання: 150 мл
Номінальна напруга: 220–240 В~ 50/60 Гц
Номінальна споживана потужність: 550 W.