TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Ноутбук Asus Vivobook 16X K3604VA-MB105 (90NB1071-M00440)

Код скопійований Код: 142082
0.0 з 5.0
Діагональ екрана

16"

Обсяг оперативної пам'яті

16 Гб

Модель процесора

Intel Core i3

Кількість ядер процесора

6

Об'єм накопичувача

512 ГБ

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Дайте волю своїй уяві!

Візьміть із собою Vivobook 16X куди б ви не прямували! Цей практичний ноутбук оснащено чудовим дисплеєм із тонкими рамками, який відтворює яскраве, чітке й насичене зображення, а також швидким процесором Intel® Core™ 13-го покоління, що легко впорається з будь-якими повсякденними завданнями. З Vivobook 16X ви будете готові підкорити весь світ!

Неймовірний саундтрек

Аудіосистему цього ноутбука розроблено у співробітництві з експертами компанії Dirac, відомого виробника професійних аудіорішень. Вона забезпечує найбільш чисте й збалансоване звучання, яке ви коли-небудь чули на ПК, ноутбуку або планшеті. Розкрийте весь потенціал аудіосистеми свого ноутбука й насолоджуйтеся ширшим і глибшим звуковим ландшафтом.

Максимальна швидкодія

Vivobook 16X полегшує виконання повсякденних завдань, чи то для роботи, чи під час розваг. Цей ноутбук оснащений процесором Intel® Core™ в поєднанні з 16 ГБ швидкісної пам’яті, SSD-накопичувачем місткістю 512 ГБ і високошвидкісним бездротовим модулем Wi-Fi 6E.

Сучасний стиль

На металевій кришці Vivobook 16X присутній класичний рельєфний логотип лінійки Vivobook, а клавіша Enter виділена характерним «сигнальним» маркуванням. Ви можете вибрати один із двох класичних кольорів: чорний (Indie Black) і сріблястий (Cool Silver), у кожному з яких цей ноутбук виглядає стильно.

Покращення зображення вебкамери в режимі реального часу

З розробленою ASUS технологією тривимірного усунення шумів (3DNR) та новими ефектами вебкамери, доступними в застосунку MyASUS, ваші відеодзвінки вийдуть на принципово новий рівень. Технологія 3DNR робить зображення вебкамери Full HD чіткішим за допомогою унікального алгоритму, який збільшує різкість зображення та усуває шум у реальному часі, щоб зображення під час відеодзвінка виглядало чітким і ясним.

Широкий набір інтерфейсів

Для швидкого обміну даними з периферійними пристроями пристрій пропонує повний комплект інтерфейсів, серед яких один порт USB 3.2 Gen 1 Type-C з підтримкою технології Power Delivery, два порти USB 3.2 Gen 1 Type-A і порт USB 2.0. Для підключення зовнішніх моніторів або проєкторів призначений відеовихід HDMI®. Наявний також комбінований аудіороз’єм.

Суворе випробування за військовими стандартами США

Ноутбуки ASUS мають виняткову міцність і відповідають вимогам стандарту США MIL-STD-810H для обладнання військового класу. Вони пройшли 12 суворих методів та 26 ретельних процедур тестування, перевершивши вимоги галузевих стандартів. Результатом є асортимент пристроїв, відомих своєю міцністю та надійністю. Ці якості, у свою чергу, подовжують термін служби пристроїв, а отже, позитивно впливають на екологію, тож ви можете працювати, подорожувати чи відпочивати, знаючи, що ваш ноутбук ASUS готовий до умов реального світу зараз і залишиться таким ще довго.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Please, enter a valid value

tehnopass