TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Trust Ziva gaming headset Black-Red (21953)

Код скопійований Код: 73241
0.0 з 5.0
Тип навушників

Повнорозмірні

Тип підключення

Дротові

Призначення

Геймерські
Для комп'ютера

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

З наголов'ям

Імпеданс, Ом

32

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Грай. Працюй. Відпочивай.

Навушники Trust Ziva створені для балансу: з ними комфортно провести вечір за грою, зателефонувати колегам, просто послухати улюблений трек. У комплекті поставки передбачено перехідник-розгалужувач, щоб ви підключилися до будь-якої платформи: ПК, смартфон, лептоп, планшет, консоль. Ергономічна конструкція важить лише 200 г, має характерний дизайн з агресивними елементами, добре пристосована до тривалих сесій використання.

Фото 1 Trust Ziva

 

Звук без компромісів

Почути кожен шурхіт, визначити напрямок руху супротивника, розрахувати орієнтовний час зіткнення – з якісним стереозвуком це реально. 40-мм динаміки на феритових магнітах забезпечують об'ємне 2.0-канальне аудіо. Частотний діапазон моделі відповідає рівню 20 Гц - 20 000 Гц, що дозволить не проґавити важливих деталей загальної картини.

Фото 2 Trust Ziva

Комфорт легкої оболонки

Щоб провести тривалі ігрові сесії без неприємних відчуттів, варто віддати перевагу якісній гарнітурі. Trust Ziva важить 200 г, має регульоване наголів'я та м'які амбушюри зі шкірозамінника. За рахунок продуманих деталей вона не тисне на голову і ідеально підходить за розміром кожному, хто надягає її.

Фото 3 Trust Ziva

Скажи вирішальне слово

Мікрофон пристосований під будь-які потреби – будь то розмова з другом, ранковий брейншторм або командна місія у грі. Конденсаторне обладнання, що працює в діапазоні 100 Гц – 10 000 Гц, чітко передає звуки, щоб кожне слово було зрозуміле у загальному чаті. Повне взаєморозуміння без перешкод якісній комунікації.

Фото 4 Trust Ziva

Please, enter a valid value

tehnopass