TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Logitech H540 USB (981-000480)

Код скопійований Код: 19178
0.0 з 5.0
Тип навушників

Накладні

Тип підключення

Дротові

Призначення

Для комп'ютера
Для телефону

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

З потиличною дужкою

Імпеданс, Ом

20

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Звук рівня люкс

Отримати вражаючий звук на базі Logitech Corded USB Headset H540 допомогли дифузори, які були чудово відкалібровані. Вбудований еквалайзер використовує цифрові можливості створення необхідної атмосфери в іграх. Навушники сумісні з будь-якими пристроями, що мають USB-порт. Технологія Plug-and-play спрощує підключення до кількох простих дій, а решту за вас зробить Windows чи Mac.

Фото 1 Logitech Corded USB Headset H540

Завжди чітка вимова

Маючи вбудований мікрофон з функцією шумозаглушення, техніка перетворюється на якісний інструмент для переговорів. Штанга тримає головку мікрофона на потрібній для хорошого звуку відстані. За потреби її можна підняти вгору: так ви будете ізольовані від групових чатів, де вас ніхто не почує.

Фото 2 Logitech Corded USB Headset H540

Керуй звучанням

Гарнітура Logitech Corded USB Headset H540 оснащена елементами керування на правій чаші, що дають змогу швидко налаштувати рівень гучності та вимкнути звук. Слідкуйте за світловим індикатором на шнурі, щоб переконатися, що мікрофон неактивний. Управління зводиться до найпростіших дій.

Фото 3 Logitech Corded USB Headset H540

Комфорт без компромісів

Класична конструкція навушників Logitech Corded USB Headset H540 з регульованим наголів'ям та м'якими амбушюрами ідеально сідає на голову користувача. Штучна шкіра добре протистоїть зносу та довго зберігає презентабельний вигляд. Провівши кілька годин поспіль за геймінгом або переговорами, ви не зазнаєте дискомфорту.

Фото 4 Logitech Corded USB Headset H540

Переваги USB

Технологія Plug-and-play та інтерфейс USB-A стали ключем до швидкого підключення та забезпечення звуку кінематографічної якості. Лише кілька секунд – і техніка готова дарувати вам новий аудіальний досвід.

Фото 5 Logitech Corded USB Headset H540

Please, enter a valid value

tehnopass