TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультиварка Sogo OLL-SS-10785

Код скопійований Код: В-8334
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

5

Матеріал покриття чаші

Антипригарне

Кількість автоматичних програм

11

Потужність нагрівального елемента

900 Вт

Тип

Мультиварки

Функції

Пароварка

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Проста у використанні система приготування

Кухонний робот-каструля має вбудовану систему приготування, яка пропонує одинадцять варіантів приготування їжі. За допомогою кухонного робота ви можете варити, смажити, тушкувати, запікати або готувати на пару різні інгредієнти, щоб приготувати довгий список страв. До них відносяться рис, каша, макарони, суп і йогурт. Робот-крокпот може бути запрограмований до 24 годин наперед.

Автоматичне визначення

Коли їжа готова, ви можете підтримувати її температуру, не впливаючи на ступінь приготування. Це разом із системою автоматичного виявлення дає вам можливість споживати страви, приготовані в їх точній точці. Так само варочна ємність для рису становить 1,8 л, а для інших видів продуктів – 5 л.

​Включає книгу рецептів і різні аксесуари.

Додавши книгу рецептів, кожен, хто купує каструлю, також отримує нові ідеї щодо того, що і як готувати. Ця книга рецептів розроблена, щоб отримати найкращу продуктивність від програмованої електричної плити.

Він також має інші аксесуари, які розширюють його функціональність. Серед них ложка для рису та ложка для супу, щоб ви могли зручно подавати ці дві страви. Мірний стакан дозволить вам належним чином контролювати кількість, а пароварка допоможе створювати нові рецепти та впроваджувати інновації на кухні.

Високоякісні матеріали

Його зовнішній корпус виготовлений з нержавіючої сталі, яка захищає пристрій від високих температур. Всередині кухонного каструлі-робота є знімна алюмінієва внутрішня каструля, яка має антипригарне покриття. Все це супроводжується непроливаючим і знімним паровим клапаном. Всі ці характеристики полегшують очищення приладу та гарантують його правильну роботу.

Завдяки якості матеріалів їжа не прилипає і не розливається. Навпаки, їх готують і зберігають на місці в ідеальному порядку, щоб зберегти бездоганний вигляд.

Розумні функції

Це висококласний прилад, яким може користуватися будь-який член родини завдяки функції таймера та автоматичному регулюванню температури. Його світлодіодний екран дозволяє адекватно контролювати час, витрачений на процес приготування. Ви зможете спостерігати за всім процесом, що збільшує відчуття задоволення та спокою.

Екологічність

Купуючи кухонного робота, ви можете подумати, що ваш рахунок за електроенергію збільшиться. Однак кухонний робот-каструля економить енергію, оскільки здатний передбачити ступінь і час приготування кожного продукту чи страви. Таким чином використовується лише необхідна енергія.​
 

Please, enter a valid value

tehnopass