TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультиварка Redmond RMC-M45011

Код скопійований Код: 19114
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

5

Матеріал покриття чаші

Антипригарне

Кількість автоматичних програм

16

Потужність нагрівального елемента

860 Вт

Тип

Мультиварки

Функції

3D-нагрів
Пароварка
Підтримання температури
Смаження
Таймер відтермінування
Тушкування

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Мультиварка REDMOND RMC-M45011 прилад, який не тільки завжди тішитиме вас різноманітною та корисною їжею, а й істотно заощадить час, який ви проводите на кухні. Крім того, він допоможе звільнити простір, поєднуючи в собі функції цілої низки кухонної техніки. 16 автоматичних програм дають вам широкий вибір способів температурного оброблення їжі: приготування на парі, варіння, тушкування, смаження, випікання, запікання. Ви швидко оціните користь від функцій відкладеного старту й автопідігрівання готових страв. Навіть якщо ви ніколи не вміли готувати, з нашою мультиваркою це робити легко та просто! Водночас ваша їжа буде дійсно смачною й по-справжньому здоровою.

Процес приготування в мультиварці повністю автоматизований. Автоматичні програми дають змогу готувати страви з м'яса, птиці, риби, морепродуктів, вегетаріанську їжу, варити каші, супи, гарніри, макарони, плов, смажити у фритюрі, робити йогурти, тісто, фондю, готувати випічку, джеми, варення, десерти, компоти й багато інших страви. Тривимірний нагрів чаші під час приготування страви дає змогу рівномірно розподіляти тепло по всьому об'єму ємності та допомагає зберігати корисні речовини продукту. Функціональні можливості мультиварки доповнені режимами відкладеного старту й автопідігрівання.

Функція розігрівання
Ця функція дає змогу розігріти готову страву, навіть якщо ви щойно дістали її з холодильника.

Автопідігрівання
Мультиварка REDMOND RMC-M45011 обладнана функцією автопідігрівання, яка запускається автоматично після закінчення процесу приготування, підтримуючи страву в гарячому стані тривалий час. Потрібно розумно використовувати цю можливість, оскільки тривалий підігрів може пересушити страву.

Відкладений старт
Функція відкладеного старту дає змогу приготувати страву до потрібного часу з відтермінуванням до 24 годин. Встановіть потрібне значення на таймері, і страва буде готова до сніданку або приходу гостей. Мультиварка REDMOND RMC-M45011 обладнана двома незалежними таймерами: один із них можна використовувати для встановлення часу закінчення програми на ранковий час (наприклад, для приготування сніданку), другий — на вечірній час (наприклад, для приготування вечері).

Чаша з антипригарним покриттям
Завдяки якісному антипригарному покриттю ви можете готувати свої страви з мінімальною кількістю олії, що зробить вашу їжу більш здоровою й корисною. Чашу можна використовувати як у мультиварці, так і в духовій шафі. Мити її легко як вручну, так і в посудомийній машині.

Кулінарна книга на 120 рецептів
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 120 рецептів страв, що містить розділ рецептів, спеціально підібраних для дитячого харчування. Всі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці REDMOND RMC-M45011. У кожному є чіткі вказівки щодо набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Дотримуючись її, ви зможете досягти найліпшого результату.
 

Please, enter a valid value

tehnopass