TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультиварка-скороварка Mirta MC-2252

Код скопійований Код: 36816
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

5

Матеріал покриття чаші

Антипригарне

Кількість автоматичних програм

23

Потужність нагрівального елемента

1000 Вт

Тип

Мультиварки-скороварки

Функції

Таймер відтермінування
Підтримання температури
Йогурт
Пароварка

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Мультиварка Mirta MC-2252

Мультиварка-скороварка MIRTA MC-2252 – топова модель у лінійці. В ній є 23 автономних режими, а також функція «Бренд-шеф», за допомогою якої можна вручну налаштувати програму приготування.Яскравий LED-дисплей, зручне меню, стильний дизайн – це лише маленька частина переваг скороварки. Завдяки цій помічниці Ви зможете радувати своїх близьких смачними, корисними стравами, котрі можна приготувати за лічені хвилини. Наприклад, вівсянка на сніданок за 8 хвилин, на обід – ризото з морепродуктами за 13 хвилин або навіть холодець лише за 1 годину! При цьому можна без зусиль дістати чашу із скороварки, адже у комплекті для цього є спеціальні щипці. Завдяки роботі під тиском, Ви колосально заощаджуєте час, котрий можете присвятити собі) З мультиваркою-скороваркою MIRTA MC-2252  готовка стане справжнім задоволенням

Корисні аксесуари дають можливість варити страви на парі або готувати йогурт у зручних порційних стаканчиках. Завдяки високій потужності, процес набору тиску достатньо швидкий. Скороварка не дозволить відкрити кришку, доки всередині є тиск – її використання абсолютно безпечне.

Якщо Ви бажаєте готувати здорову, смачну, корисну їжу, витрачаючи на це мінімум часу - мультиварка-скороварка MIRTA MC-2252 створена спеціально для Вас!
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass