TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультиварка-cкороварка Mirta MC-2250

Код скопійований Код: 36814
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

5

Матеріал покриття чаші

Антипригарне

Кількість автоматичних програм

17

Потужність нагрівального елемента

950 Вт

Тип

Мультиварки-скороварки

Функції

Підтримання температури
Таймер відтермінування

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Мультиварка - cкороварка Mirta MC-2250

Базова модель лінійки мультиварок-скороварок MIRTA МС2250  - це чудове рішення для першого досвіду користування подібною технікою. Дуже просте та інтуїтивно зрозуміле меню дозволяє легко розібратися з управлінням. Необхідні програми розміщені на окремих кнопках. В мультиварці-скороварці є функція підтримки тепла – Ваша страва буде залишатися теплою після приготування, а за допомогою функції «Відкладений старт» можна встановити необхідний час, через який страва має бути готовою.  Яскравий LED-дисплей з великими цифрами підкаже, скільки часу залишилось до завершення програми.

Мультиварка-скороварка MIRTA МС2250 працює під тиском, що значно скорочує час приготування будь-якої страви. В меню є 17 автоматичних режимів на будь-який смак, котрі можна обрати натисканням однієї кнопки. Кришка із зручною ручкою дозволяє легко її знімати. Також прилад абсолютно безпечний: під час приготування блокувальний механізм не дозволить відкрити кришку, поки всередині є тиск.

Завдяки роботі під тиском, у їжі зберігається більше корисних речовин та вітамінів, порівняно зі звичайною мультиваркою. Окрім цього, важливим моментом являється економія часу: рибу можна приготувати за 5 хвилин, а холодець – усього лише за годину. У теперішньому швидкому і активному темпі життя цей прилай дісно можна оцінити гідно.
 

Please, enter a valid value

tehnopass