TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Мультипіч Philips HD 9200/90

Код скопійований Код: 46164
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

0.8

Тип

Аерофритюрниця (мультипіч)

Робоча температура

40-200 °С

Тип керування

Поворотний перемикач

Тип нагріву

ТЕН

Потужність нагрівального елемента

1400 Вт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Здорова смажена їжа завдяки технології Rapid Air

Технологія Rapid Air з унікальним дизайном у формі зірки забезпечує оптимальний потік повітря для створення страв із хрусткою скоринкою і ніжною текстурою всередині практично або зовсім без олії.

До 90% менше жиру під час смаження

Аерогриль Philips Essential використовує гаряче повітря для приготування ваших улюблених страв із хрусткою скоринкою, забезпечуючи на 90% менше жиру.

Рецепти смачних і корисних страв для аерогриля

Відкрийте для себе сотні надзвичайних рецептів для аерогриля — це корисні, смачні та швидкі в приготуванні страви. Рецепти в застосунку NutriU створюються за підтримки нутриціологів для повсякденного приготування.

Рецепти згідно з вашими уподобаннями

Діставайте щоденні рекомендовані рецепти, дібрані згідно з перевагами вашої родини. Що частіше ви користуєтеся NutriU, то найкраще застосунок буде добирати рецепти під ваш смак. Надихайтеся шедеврами від інших кухарів чи людей зі схожими смаками.

Смажте, печіть, готуйте на грилі та у фритюрі. І навіть підігрівайте

Новий аерогриль Philips Essential відкриває цілий світ можливостей: смажте, печіть, готуйте на грилі та у фритюрі, а також підігрівайте їжу! Оцініть стабільне приготування ідеальних страв, щоб ви не зважилися приготувати сьогодні.

Аерогриль №1 для нежирних страв

Philips — провідний у світі виробник техніки для нежирних страв.

Домашні страви — це просто

Відкрийте для себе всі можливості свого аерогриля і готуйте корисні та смачні страви. Оцініть функції для заощадження часу та розширте свої кулінарні можливості для повсякденного приготування страв домашньої кухні для всієї родини.

Дає змогу регулювати час і температуру

Вбудований таймер дає змогу налаштувати час приготування на 60 хвилин. Функція автоматичного вимкнення із супутнім звуковим сигналом допоможе зрозуміти, коли приготування страви завершено. Повністю регульована температура приготування дає змогу вибирати попередньо встановлені параметри нагрівання страв (до 200 градусів). Насолоджуйтесь хрусткою і золотистою картоплею фрі, закусками, куркою та іншими стравами — усе це буде приготовлено за ідеальної температури та оптимального часу.

Понад 10 років досвіду в створенні аерогрилів

Наші експерти вдосконалюють технологію вироблення аерогрилів упродовж понад 10 років.

Please, enter a valid value

tehnopass