TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Аерофритюрниця Zelmer ZAF 3550

Код скопійований Код: 212158
0.0 з 5.0
Об'єм чаші, л

3.5

Тип

Аерофритюрниця (мультипіч)

Робоча температура

200 °С

Тип керування

Сенсорне

Потужність нагрівального елемента

1200 Вт

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Висока потужність та висока ефективність

Наша мультипіч – відмінний варіант для людей, які хочуть вести здоровий спосіб життя, не відмовляючись від смачних та хрустких страв. Використовуючи потужність 1200 Вт, пристрій швидко нагрівається. Унікальна технологія циркуляції повітря забезпечує рівномірне прожарювання картоплі фрі та інших закусок, усуваючи необхідність у великій кількості жиру. Тепер ви можете насолоджуватися смачною та корисною їжею!

Готувати страви можна легко – 9 автоматичних програм!

Завдяки 9 різним програмам, у тому числі призначеним для приготування картоплі фрі, випічки хліба, приготування риби, курки, стейків та кексів, процес приготування улюблених страв стане для вас надзвичайно легким та швидким! Кожна програма точно налаштована для певних видів продуктів, що гарантує ідеальне поєднання страв з вашими індивідуальними кулінарними смаками.

Об'єм 3.5 л

Наш прилад ємністю 3.5 літри - ідеальний вибір для тих, хто воліє насолоджуватися великою кількістю смачної їжі. Його місткий кошик дозволяє приготувати розумні порції картоплі фрі, м'яса чи овочів. Більше того, все це можна зробити здоровим способом – без додавання жиру!

Тримайте температуру під контролем!

Наша сучасна фритюрниця має регулятор температури від 80 до 200°C. Це дозволяє легко регулювати кількість тепла відповідно до ваших індивідуальних уподобань та кулінарних уподобань. Завдяки цій функції ви зможете приготувати безліч страв на власний смак!

Керуйте своїм пристроєм одним дотиком!

Сенсорна панель керування дозволяє інтуїтивно налаштовувати час, температуру та вибирати режими роботи або готові налаштування. Це означає, що навіть люди, які раніше не контактували з нашим пристроєм, зможуть легко приготувати свої улюблені страви. Дізнайтесь, як легко керувати нашою фритюрницею!

Please, enter a valid value

tehnopass