TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Морозильна камера Liebherr GP 1376

Код скопійований Код: 38335
0.0 з 5.0
Тип

Камера

Корисний об'єм, л

103

Система розморожування

Статична

Клас енергоспоживання

А++

Тип керування

Електронне

Висота, см

85.1

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Холодильна й морозильна техніка Liebherr

Упродовж багатьох десятиліть холодильники та морозильники Liebherr втілюють собою якісне виготовлення, високу надійність і довговічність. Завдяки використанню передових технологій і благородних матеріалів, техніка Liebherr вирізняється неперевершеною енергоощадністю та високою зручністю у використанні. 

Система SmartFrost

Система SmartFrost неабияк зменшує кількість інею, що утворюється на внутрішніх стінках морозильної камери та продуктах, що зберігаються. Розморожувати потрібно набагато рідше. Внутрішні стінки камери гладкі та легко миються.

Морозильні камери із системою SmartFrost, порівнюючи з NoFrost пристроями, пропонують більше корисного простору й економніше споживання енергії. А завдяки тому, що випарники оперізують камеру, то процес заморожування відбувається швидше. 

Режим SuperFrost

Режим SuperFrost — ідеальне рішення для швидкого і правильного заморожування. Температура в морозильній камері знижується до -32 °C, що створює «резерв холоду», необхідний для швидкого заморожування з максимальним збереженням вітамінів. Після закінчення заморожування пристрій автоматично повертається до звичайного режиму роботи. 

Контейнери FrostSafe

Висувні контейнери FrostSafe вирізняються особливо високою якістю й закритою конструкцією. Завдяки цьому в контейнерах довше зберігається холод у разі відчинення дверей. Прозора передня панель контейнера забезпечує оптимальний огляд заморожених продуктів, які в ньому зберігаються. 

Система VarioSpace

Система VarioSpace — єдиний простір морозильної камери. Висувні контейнери та прозорі полиці легко витягуються, і це дає змогу зберігати в морозильній камері найоб'ємніші продукти.

liebherr-gp-1376_review_images_961735002.jpg

Please, enter a valid value

tehnopass