TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Морозильна камера Liebherr GN 2323

Код скопійований Код: 32722
0.0 з 5.0
Тип

Камера

Корисний об'єм, л

185

Система розморожування

No Frost

Клас енергоспоживання

А+

Тип керування

Електронне

Висота, см

144.7

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Liebherr GN 2323

Впровадження в інтер'єр морозильної камери Liebherr GN 2323 буде максимально простим і органічним: дизайн SwingLine робить акцент на скошені кути і лаконічні форми, габарити з шириною 60 см дозволяють використовувати нішу стандартного розміру, перенавішування дверей забезпечує адаптацію до змін обстановки. Енергоефективність класу А+ з річним споживанням 262 кВт-год збереже природні ресурси і ваші кошти. Розподіл вільного простору з системою VarioSpace забезпечує місце для великих страв.

Фото 1 Liebherr GN 2323

Заморожування NoFrost

Організація якісної вентиляції з рівномірним переміщенням повітряних потоків стала запорукою однакового охолодження усіх частин камери. При цьому всередині не утворюються відкладення криги, за рахунок чого розморожування буде вимагатися техніці набагато рідше, ніж моделям минулих поколінь. Технологія NoFrost забезпечує «суху» заморозку без злипання за рахунок контролю балансу вологості.

Фото 2 Liebherr GN 2323

Інтенсивний режим

Застосування режиму SuperFrost забезпечує підвищене вироблення холоду з автоматичним відключенням через 65 годин (або ручним раніше). Таким чином створюється запас холоду, який підтримує температуру на рівні -32°С. Середа з такими показниками підходить для швидкого заморожування морозива, десертів на основі льоду, холодних тортів. Режим пришвидшеної заморозки також допоможе зрівняти температурні показники, коли всередину поміщають нові продукти, що підвищують загальний градус.

Фото 3 Liebherr GN 2323

Завжди зачинені двері

Морозилка Liebherr GN 2323 ретельно контролює якість підтримки постійного температурного простору в камері. Якщо двері були відчинені і не прикриті, сигнальний датчик спрацює вже через 60 секунд, попереджаючи користувача звуковим сигналом, що необхідно закрити техніку. Так забезпечується збереження продуктів харчування без ризику їх зіпсованості.

Фото 4 Liebherr GN 2323

Висувні контейнери

Внутрішній простір формують полки і ящики, серед яких контейнери FrostSafe займають важливе місце. Вони мають закриту структуру, за рахунок чого холод не виходить назовні навіть при відкритих дверях. Таким чином в них максимально тривалий час буде забезпечуватися прохолода для їжі.

Фото 5 Liebherr GN 2323

Зручні рукоятки

Модель використовує систему ручки з механічним штовхачем. За рахунок такої конструкції при відкритті дверцят Liebherr GN 2323 потрібно докладати мінімум зусиль – все інше за вас зробить механіка. Надійність і витривалість штовхального механізму забезпечує його тривалу експлуатацію.

Фото 6 Liebherr GN 2323

 

Please, enter a valid value

tehnopass