TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Морозильна камера Indesit DFZ 5175

Код скопійований Код: 35708
0.0 з 5.0
Тип

Камера

Корисний об'єм, л

250

Система розморожування

No Frost

Клас енергоспоживання

А+

Тип керування

Електронне

Висота, см

175

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Містка морозильна камера Indesit DFZ 5175 – прекрасне рішення для великої родини і всіх, хто хоче забезпечити себе великим запасом продуктів. Вона допоможе вам зберігати м'ясо і рибу, овочі і ягоди, а також різні напівфабрикати та інші продукти протягом тривалого часу. Технологія No Frost запобігає утворенню льоду і позбавить вас від необхідності постійного розморожування, а функція швидкого заморожування дозволить зберегти більше корисних властивостей у продуктах. Крім того, навіть при відключенні електроенергії ця морозильна камера може підтримувати оптимальну для зберігання провізії температуру протягом 15 годин. І добре вписується в сучасний інтер'єр завдяки своєму лаконічному дизайну.

 

Особливості:

  • Корисний об'єм морозильної камери - 250 л
  • Кількість ящиків/корзин: 7
  • Відділення для заморожування Extra XL
  • Функція швидкого заморожування
  • Потужність заморожування - 12 кг/добу
  • Клас енергоспоживання: A+
  • Електронна панель керування
  • Споживання електроенергії: 307 кВт•год/рік

 

Містка і практична

Морозильна камера Indesit DFZ 5175 позбавить вас від необхідності консервувати компоти або купувати взимку ягоди втридорога. Вона дозволяє зробити великий запас сезонних овочів та фруктів, зберігати напівфабрикати та інші продукти на всю родину. Завдяки корисному об'єму морозилки в 250 літрів ви зможете зробити величезну кількість заготовок. У той час як пластикові ящики з прозорими стінками дають можливість без зусиль визначити, що лежить в кожному з них і дозволяють швидко знайти необхідні продукти.

 

Висока продуктивність

Ця морозильна камера відрізняється високою продуктивністю і дозволяє заморожувати до 12 кг свіжих продуктів за добу. І підтримує функцію швидкого заморожування, яка миттєво охолоджує припаси, зберігаючи в них більше корисних речовин та смакових якостей. А також здатна підтримувати прохолоду після відключення електрики протягом 15 годин.

 

Відділення із змінним об’ємом

Спеціальне відділення для заморожування Extra XL дає можливість вмістити всередині навіть вельми габаритні предмети або продукти. Просто приберіть одну з поличок, щоб збільшити розмір відсіку і можете, наприклад, покласти в нього птаха цілком. Або поставити стільки судочків з порційними заготовками, скільки вам буде необхідно.

 

No Frost і ніякого розморожування

Система No Frost запобігає намерзанню зайвого льоду за рахунок постійної циркуляції всередині морозильної камери холодного повітря. Це перешкоджає утворенню крижаної кірки на внутрішніх стінках і запобігає склеювання заморожених продуктів. А значить, дозволяє обійтися без розморожування камери вручну.

 

Максимум точності та безпеки

Керувати Indesit DFZ 5175 також дуже просто. Сенсорна панель дозволяє завжди бачити поточні настройки температури і легко змінювати їх. При цьому вбудована система захисту від перепадів напруги забезпечить стабільну роботу морозильної камери протягом всього терміну експлуатації.

Please, enter a valid value

tehnopass