TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Машинка для стрижки First FA-5674-5 (синій)

Код скопійований Код: В-6699
0.0 з 5.0
Призначення

Для стрижки голови

Максимальна довжина стрижки, мм

12

Мінімальна довжина стрижки, мм

3

Кількість насадок у комплекті

4

Живлення

Мережа

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Для тих, хто прагне виглядати бездоганно

З машинкою для стрижки волосся First FA-5674-5 незамінний атрибут для тих, хто ретельно стежить за станом своєї шевелюри. Це пристрій з комплектом аксесуарів допоможе створити вам свій унікальний образ. Вам більше не доведеться витрачати час на відвідування перукарні, в будь-який зручний для вас час ви можете дуже швидко привести своє волосся в порядок і виглядати бездоганно. А для перукарів це взагалі незамінна річ. Прилад виконаний виконаний в стильному дизайні і простий у використанні.

Комфорт і безпека в експлуатації

У комплект для стрижки волосся First FA-5674-5 крім машинки входять ще й гребінець і перукарські ножиці. З таким набором, без всяких сумнівів, вдасться втілити в реальність всі свої ідеї, що стосується вашої зачіски. Чотири знімні насадки дозволяють вибрати потрібний рівень довжини стрижки: 3, 6, 9 або 12 мм і експериментувати з зачіскою. Леза з кераміки дбайливо доглядають за волоссям, які не перегріваються, навіть при тривалому використанні пристрою. Вони безпечні для стрижки дітей, що запобігає травмуванню ніжної шкіри дитини. Прилад працює від мережі, тому можна не переживати, що вам не вистачить заряду батареї, щоб закінчити стрижку. А для зберігання передбачена зручна петелька для підвішування.

Проста в догляді

Машинка для стрижки волосся First FA-5674-5 дуже проста в догляді. Після використання леза можна просто очистити від залишків волосся, за допомогою щіточки, яка входить до складу комплекту. Також в комплекті є масло для змащення механізмів, яке дозволить продовжити час експлуатації приладу. Завдяки своїй легкості і компактності ця машинка дозволить стати незамінним помічником у створенні зачісок для всієї родини, її дуже зручно використовувати як для дорослих, так і для дітей.

Please, enter a valid value

tehnopass