TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Планетарний міксер First FA-5259 сірий

Код скопійований Код: В-4764
0.0 з 5.0
Тип

Планетарний міксер

Тип керування

Механічне

Потужність двигуна, Вт

1200

Основні насадки

А-подібна насадка
Крюк для тіста
Вінчик для збивання

Загальний об'єм чаші, л

6.5

Кількість швидкостей

10

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Тістомісильна машина First FA-5259

Тістоміс First FA-5259 купити варто тим господиням, які не уявляють свого життя без домашньої випічки. Даний пристрій забезпечить якісне збивання багатьох продуктів, а також зможе якісно замісити тісто. Воно буде замішане так, що ви не знайдете в ньому ніяких грудок, а це гарантує приготування смачної випічки. Ви зможете застосовувати його для приготування тесту не тільки вдома, а й у закладах громадського харчування. Дизайн тістомісу сучасний, тому він стане відмінною покупкою для будь-якої кухні незалежно від того, в якому дизайні вона виконана.

Завдяки використаним матеріалам, модель вийшла довговічною та якісною. Купити тістоміс First FA-5259 ми радимо так само тому, що він має чудові технічні характеристики, які забезпечать відмінний кінцевий результат. Потужності апарату вистачить для замішування будь-якого виду тіста, навіть дріжджового. Для того щоб підібрати оптимальну швидкість, модель оснащена перемикачем, який має 10 положень, кожне з яких встановлює певну швидкість. При необхідності ви можете вмикати апарат на максимальні бороти – для цього є кнопка Turbo.

Чашка для тесту має об'єм 6,5 літрів, якої вистачить для приготування 2,5 кг тесту. Завдяки вакуумним ніжкам вона не ковзає по поверхні столу, так що ви можете не боятися за те, що вона впаде зі столу. Для перемішування тіста в комплекті є кілька високоякісних насадок із нержавіючої сталі.

Please, enter a valid value

tehnopass