TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Планетарний міксер Sogo BAT-SS-14520

Код скопійований Код: В-8095
0.0 з 5.0
Тип

Планетарний міксер

Тип керування

Механічне

Потужність двигуна, Вт

1000

Загальний об'єм чаші, л

5

Кількість швидкостей

6

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Яйцезбивач

Найпростіші віночки, які повинні бути в кожному багатофункціональному міксері. Його конструкція заснована на різних стрижнях з нержавіючої сталі, з’єднаних у двох точках. Вони спеціально розроблені для замішування рідких або напіврідких продуктів, таких як тісто для тортів і кондитерських виробів загалом.

Алюмінієвий гачок.

Його конструкція проста, оскільки він представлений у формі вигнутого алюмінієвого стрижня з великою стійкістю та міцністю. Його очищення дуже просте, оскільки лише за допомогою води, мила та губки воно буде бездоганним. Гачок є ідеальним інструментом для хлібомішалки або приготування хлібобулочних виробів. Його використання призначене для замішування тіста, надаючи консистенцію борошну, щоб воно залишалося однорідною сумішшю.

Збивач для змішування

Цей міксер-блендер містить збивач для змішування, який є ідеальним аксесуаром для початку змішування різних компонентів і приготування компактного тіста. Його можна використовувати для тісних мас, ніж тістечка.

Продуманий, практичний і компактний дизайн

SOGO вдалося оптимізувати цей настільний міксер для виняткової продуктивності та інших важливих аспектів. Одним із них є шум, який він видає, оскільки він розроблений для виконання всіх своїх функцій безшумно або з низьким рівнем шуму. Крім того, його компактний розмір, який легко зберігати, коли він більше не буде використовуватися. Крім того, його можна розмістити на будь-якій плоскій поверхні, оскільки він має неслизьку основу.

Чаша великої місткості та захищена від бризок

Чаша цієї кондитерської міксери має велику місткість і стійкість. Ви можете легко змішувати заготовки, до складу яких входить повний 1 кг борошна, а то й більше. Крім того, міксер має вбудований захист від бризок, який ідеально підходить для уникнення лиха, коли ви розсипаєте тісто, борошно або яйце на кухні. Зазначена кришка виготовлена ​​з міцного, прозорого та міцного матеріалу.

Потужність, швидкість і кнопка турбо

Він має 6 рівнів потужності, які дуже легко визначити, оскільки вони розміщені за допомогою маркованої нитки. З іншого боку, якщо вам потрібна додаткова швидкість з точки зору швидкості, ви можете активувати функцію турбонаддуву, яка змусить двигун працювати швидше, хоча активувати турбонаддув рекомендується лише на короткий період часу.

Автоматичне використання.

Однією з переваг цього типу настільного блендера є те, що його можна залишити працювати майже без нагляду. Вони можуть робити тісто автоматично, і їм потрібно лише додати інгредієнти. Захист від бризок можна зняти або використовувати отвір для наливання інгредієнтів. Ви також можете нахилити головку блендера назад для автоматичного відкриття, просто натисніть хромовану кнопку поруч зі швидкістю.
 

Please, enter a valid value

tehnopass