TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Планетарний міксер Sogo BAT-SS-14510

Код скопійований Код: В-8096
0.0 з 5.0
Тип

Планетарний міксер

Тип керування

Механічне

Потужність двигуна, Вт

1000

Основні насадки

Крюк для тіста
Вінчик для збивання

Загальний об'єм чаші, л

5

Кількість швидкостей

6

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Багатофункціональний прилад

Це багатофункціональний міксер, який має широкий вибір надзвичайно корисних аксесуарів: від гака для тіста та збивача для змішування, виготовлених з алюмінію, до збивача для яєць із нержавіючої сталі та лопатки. Це робить цей прилад дуже універсальним інструментом: він швидко та ефективно замішує тісто, яйця, молоко, масло, борошно і навіть збиває вершки чи білки; Також можна використовувати як хлібоміс. Механізм пристрою абсолютно безпечний, а різні леза, які в ньому використовуються, ні в якому разі не будуть розібрані під час роботи.

6 швидкостей

Цей електричний міксер має потужний двигун потужністю 1000 Вт, який пропонує до 6 різних швидкостей. Це дозволяє отримати результати найвищої якості в найделікатніших і складних рецептах, і все завдяки конструкції, розробленій для обмеження шуму. Потужність можна регулювати за потреби за допомогою переднього поворотного регулятора. Тому він ідеально підходить для збивання мас, що включають збиті вершки або білки без втрати повітря, для тривалого замішування або для змішування на високій швидкості.

Просте обслуговування та чищення

Цей ручний та автоматичний міксер дуже простий у обслуговуванні та чищенні. Його різні міксерні лопаті та чаша виготовлені з нержавіючої сталі, і їх можна з великою легкістю мити як вручну, так і в посудомийній машині. Не потрібно нічого більше, ніж від’єднати аксесуар за допомогою кнопки витягування, що входить у комплект. Корпус машинки не пропускає рідини всередину, тому після використання її поверхню потрібно буде лише протерти вологою ганчіркою.

Чаша великого об’єму

Цей кондитерський міксер має велику ємність із нержавіючої сталі об’ємом 5 л, яка дозволяє виносити велику кількість тіста або суміші, необхідні для будь-якого типу рецепту. Висока потужність машини дозволить вам працювати з великою кількістю найтовстішого тіста, а захист від бризок із вбудованим отвором для доступу допоможе вам додавати інгредієнти, не створюючи безладу.

Динамічний дизайн

Конструкція зовнішньої головки дозволяє нахиляти, що допомагає легко вставляти або знімати як робочі лопаті, так і чаші. Це дозволяє проводити замішування з більшою ефективністю та комфортом. Крім того, розмір приладу компактний, всього 37,6 х 24 х 32,7 см, що дозволяє легко встановити його на будь-яку кухонну поверхню.

З неслизькою основою

Нековзні гумові накладки на його основі забезпечують велику безпеку під час використання міксера та міксера Sogo SS-14520. Вони допомагають як запобігти падінням або нещасним випадкам, так і зменшити шум під час використання.
 

 

Please, enter a valid value

tehnopass