TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Комплект Logitech Wireless MK270 UA Black (920-004508)

Код скопійований Код: 128841
0.0 з 5.0
Інтерфейс

USB адаптер 2.4 ГГц

Розкладка

Eng / Ukr

Сумісність з ОС

Chrome OS
Microsoft Windows

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Бездоганна функціональність

Бажаєте зробити взаємодію з комп'ютером більш продуктивною? Зверніть увагу на Logitech MK270 – елегантний та технологічний бездротовий набір, що складається з повнорозмірної клавіатури та оптичної мишки. Комплект може похизуватися високою швидкістю передавання даних, простим сполученням через USB-приймач та високою якістю виготовлення. А вбудовані кнопки живлення та енергоефективні компоненти дозволяють рідше змінювати батарейки.

Особливості:

  • Клавіатура з функціональними клавішами та регулювання нахилу
  • Оптична миша з коліщатком прокручування
  • Зв'язок на частоті 2,4 ГГц із радіусом дії 10 метрів
  • Сумісний з Windows 10, 11 та Chrome OS
  • Дві батарейки AAA для клавіатури та одна AA для миші

Повний контроль над ситуацією

З цим набором у вас будуть всі умови для навчання, роботи та розваг. Повнорозмірна розкладка клавіатури забезпечує вільне введення буквених та числових команд, а 8 виділених мультимедійних клавіш дають можливість легко регулювати гучність, перемикати треки, керувати відтворенням контенту та активувати інші популярні функції.

Абсолютна точність

Влучно прицілюйтесь в іграх, створюйте малюнки у редакторах та працюйте з інженерним софтом, маючи під рукою оптичну мишу. Маніпулятор із цього набору порадує сучасним сенсором та коліщатком рядкового прокручування, що робить його бездоганним інструментом для широкого спектра завдань. Крім того, симетричний корпус зручний для хвату будь-якою рукою.

Бездротове підключення

Зайві дроти більше не захаращуватимуть ваше робоче місце. Миша та клавіатура з'єднуються з комп'ютером через радіоканал на частоті 2,4 ГГц, що забезпечує дальність бездротового зв'язку до 10 метрів. При цьому сполучення комплекту з ПК не вимагає ніяких налаштувань та встановлення драйверів, а для старту експлуатації достатньо лише під’єднати передавач з комплекту постачання до USB-порту.

Please, enter a valid value

tehnopass