TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Комплект бездротовий (клавіатура+мишка) Rapoo 8210M Black

Код скопійований Код: 124043
0.0 з 5.0
Інтерфейс

Bluetooth
USB адаптер 2.4 ГГц

Розкладка

Eng / Ru / Ukr

Сумісність з ОС

Android
Chrome OS
Linux
Mac OS
Microsoft Windows
iOS

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Повноцінне бездротове підключення без перешкод

Створена для покращення робочого процесу професіоналів, технологія мультирежимного бездротового підключення Rapoo надає можливість автоматичного сполучення та повну сумісність. Підтримує пристрій Bluetooth 3.0 або старше, або ви хочете приєднатися через бездротовий зв'язок 2.4 ГГц, комплект Rapoo 8210M готовий до роботи. Інтелектуальне перемикання між Bluetooth та 2.4 ГГц забезпечує стабільне бездротове з'єднання на дистанції до 10 метрів у будь-якому напрямку. Ви можете використовувати комплект незалежно від нестачі USB-портів або втрати приймача.

Переключення між кількома пристроями одним натисканням

Підключіть усі ваші пристрої до 8210М. Воно автоматично приєднається до працюючого пристрою, з'єднається з кількома пристроями і легко перемикатиметься між ними одним натисканням клавіші. Багатозадачність із різними пристроями ніколи не була настільки легкою.

Вологозахищена конструкція клавіатури

Пийте поряд із клавіатурою. Вона захищена від попадання випадкових бризок, тому ви можете бути повністю зосереджені на роботі.

Мультимедійні клавіші швидкого доступу

Класична клавіатура має підтримку додаткових мультимедійних клавіш для ще більшої зручності. Мультимедійні клавіші забезпечують швидкий доступ до медіаплеєра, домашньої сторінки, регулювання гучності та багато іншого.

Please, enter a valid value

tehnopass