TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Комплект бездротовий Logitech Wireless Combo MK650 (920-011032)

Код скопійований Код: 139264
0.0 з 5.0
Інтерфейс

Bluetooth

Розкладка

Eng

Сумісність з ОС

Mac OS
Microsoft Windows

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

MK650 COMBO ДЛЯ БІЗНЕСУ

Офіс людина працює

НЕОБХІДНА КОМБІНАЦІЯ

Бездротове оновлення, на яке заслуговує кожен. З передовими технологіями та розроблено для комфорту. Це необхідна бездротова комбінація для покращення досвіду роботи співробітників.

Рука на миші M650 Signature і клавіатурі K650 для бізнесу

ІДЕАЛЬНА ЕФЕКТИВНА ПАРА

Від простого налаштування до точного натискання клавіш і подвійного режиму прокручування, це комбо, створене для підвищення продуктивності та довгих годин роботи за столом.

Жінка за допомогою клавіатури

БЕЗПЕРЕБІЙНИЙ РОБОЧИЙ ПРОЦЕС

Менше турбуйтеся про несправність акумуляторів і час простою. Signature MK650 Combo for Business містить батарею типу AA для миші, яка працює до 24 місяців, і дві батареї типу AA для клавіатури, які працюють до 36 місяців.

На комп’ютері показано програму Logi Options+

БІЛЬША ЕФЕКТИВНІСТЬ З ПАРАМЕТРАМИ LOGI+

Робіть більше з мишами та клавіатурами Logitech. Програма Logi Options+ дозволяє користувачам перевіряти час роботи батареї та налаштовувати бічні кнопки миші або F-рядок на клавіатурах для виконання повсякденних дій, таких як копіювання/вставлення, перемотування вперед/назад тощо.

 

ФУНКЦІЇ, ЯКІ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ

Руки друкують на клавіатурі

ПРАЦІВИЙ ДИЗАЙН

MK650 Combo для бізнесу був розроблений, щоб полегшити довгі години роботи. Завдяки комбінаціям клавіш для підвищення ефективності та миші з програмованими кнопками цей комбінований пристрій розроблено для виконання складних робочих процесів.

USB ресивер Logi bolt підключений до ноутбука

ДВА СПОСОБИ ПІДКЛЮЧИТИ

Bluetooth ® Low Energy або Logi Bolt, розроблений для високопродуктивних безпечних з’єднань навіть у перевантажених бездротових середовищах. Він сумісний з усіма основними ОС, що робить його простим у розгортанні стандартом

MK650 на столі

РІЗНИЦЯ

MK650 Combo for Business має сертифікат CarbonNeutral® . Тому будьте спокійні, знаючи, що вуглецевий слід MK650 Combo for Business дорівнює нулю. Крім того, частина пластикових деталей, які використовуються в Signature MK650 Combo, виготовлені з переробленого (PCR) пластику: 21% для брудно-білої та 28% для графітової клавіатури K650, і 26% для брудно-білої клавіатури. і 64% для миші graphite M650.

Жінка за допомогою комп'ютера

ДИСТАНЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ

ІТ-адміністратори можуть віддалено розгортати та керувати оновленнями мікропрограми пристроїв (DFU) і програмою Logitech для налаштування Logi Options+. Легко надсилайте до систем Windows і macOS за допомогою популярних засобів розгортання.

Руки на миші M650

ЕКОНОМІЯ ЧАСУ

Отримайте покрокову точність для документів або детальної роботи. Або надшвидке прокручування довгих веб-сторінок і нескінченних рядів клітинок електронної таблиці. Перемикайте режими одним рухом SmartWheel.

Люди працюють разом

ПРОДУКТИВНІСТЬ POWER DUO

Складні робочі процеси та довгі робочі години не зрівняються з цією високопродуктивною парою. Він поєднує в собі комфорт повнорозмірної клавіатури з розширеною функціональністю універсальної миші. Комбінація, створена для підвищення продуктивності.

Please, enter a valid value

tehnopass