TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Клавіатура дротова Logitech K120 (920-002643)

Код скопійований Код: 10197
0.0 з 5.0
Тип клавіатури

Мембранні

Вид клавіатури

Стандартна

Інтерфейс

USB

Призначення

Для настільного ПК

Сумісність з ОС

Microsoft Windows

Кількість кнопок клавіатури

104

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

НАДІЙНА ПРОСТОТА

Виконувати завдання має бути просто. Саме тому ця повнорозмірна клавіатура ідеально підходить. Це надійний і довговічний партнер, оснащений цифровою панеллю з простим у використанні дизайном, який працює прямо з коробки. Просто підключіть цю дротову клавіатуру через USB і вперед.

ЗРУЧНИЙ ТА ПОВНОРОЗМІРНИЙ

Ця повнорозмірна клавіатура з вбудованою цифровою панеллю робить введення даних, обчислення та навігацію легкими. Вигнута клавіша пробілу разом із легкими для читання клавішами забезпечують комфортний і знайомий досвід друку.

ЛЕГКО ПІДКЛЮЧАЙ І ГРАЙ

Клавіатура працює прямо з коробки. Просто підключіть до USB-порту, і він готовий до роботи. Жодних завантажень, налаштування та метушні.

МІЦНИЙ ТА СТІЙКИЙ ДО ПРОЛИТАННЯ

Водостійкий дизайн2Випробувано в обмежених умовах (максимум 60 мл пролиття рідини). Не занурюйте клавіатуру в рідину., міцні клавіші та міцні поворотні ніжки з регульованою висотою, ця клавіатура створена, щоб служити довго.

СТВОРЕНО ДЛЯ ПРОДОВЖУВАННЯ

K120 розроблено з дотриманням тих самих високих стандартів якості та надійності, які зробили Logitech світовим лідером №1 у виробництві мишей і клавіатур3На основі незалежних даних про продажі (в одиницях), зведених для мишей і клавіатур Logitech з основних світових ринків, включаючи Канаду, Китай, Францію, Німеччину, Індонезію, Республіку Корея, Російську Федерацію, Швецію, Тайвань, Туреччину, Великобританію, США (липень 2019 р.) - період липня 20 р.). Лише роздрібний канал..

ВІДЧУВАТИ, ЩО ЛЮБИТЬСЯ ДРУЖКУ

Ця стабільна клавіатура забезпечує знайоме відчуття набору тексту завдяки глибоким профілям клавіш і пружній, чутливій відскоку.

ВИГОТОВЛЕНО З ПЕРЕРОБЛЕНОГО ПЛАСТМАСУ

Пластикові деталі в K120 містять 51% сертифікованого переробленого пластику, щоб дати друге життя використаному пластику зі старої побутової електроніки та допомогти зменшити наш вуглецевий слід.

Please, enter a valid value

tehnopass