TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Картридж Free Label для HP 103A (W1103A) (FL-W1103A)

Код скопійований Код: 147777
0.0 з 5.0
Сумісність

HP

Колір

Black (чорний)

Підходить до

HP LJ 1000, LJ 1200

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Картридж тонер сумісний HP 103A (W1103A) Free Label (FL-W1103A)

Сумісний тонер - картридж HP W1103A Free Label є гідною альтернативою оригінальним витратним матеріалам, який дозволить користувачеві заощаджувати на друку.

Тонер-картридж сумісний HP 103A (W1103A) Free Label (FL-W1103A) має гарантію 1 рік справної роботи картриджа і здійснимо заміну продукції із заводським дефектом.

Ресурс сумісного тонеру - картриджа W1103A Free Label складає 2500 сторінок, що відповідає ресурсу аналогічного оригінального картриджа.

Тонер – картриджі (toner - cartridge) серії Free Label виготовляються в Китаї з використанням нових корпусів та придатні для перезаправки. Вони забезпечують чіткий і насичений друк – ваші документи все також презентабельно виглядатимуть.

Основні особливості:

  • Прийнятна якість за мінімальною ціною;
  • Під час виробництва використовується новий корпус;
  • Гарантований ресурс;
  • Економія близько 80-90%, порівняно з оригінальними витратними матеріалами;

Вартість картриджів серії Free Label в середньому на 80-90% нижча за оригінальні витратні матеріали. Мінімальна ціна та прийнятна якість забезпечують привабливість даної серії для клієнтів.

Ресурс картриджа залежить від заповнення сторінки під час друку. Стандартний текст (не жирний, не підкреслений, без малюнків) дає приблизно 5% заповнення. Це стандартна характеристика заповнення тонером поверхні паперу та на підставі її розраховується ресурс витратних матеріалів.

Вказане вище значення ресурсу є орієнтовним і може відрізнятися для різних моделей пристроїв друку.

Перш ніж купити картридж для принтера HP, переконайтеся, що вибраний картридж W1103A підходить для Вашого друкуючого пристрою. Або зверніться за консультацією до нашого менеджера для підтвердження сумісності та уточнення, скільки коштує картридж.

Що таке сумісний тонер – картридж?

Кожен користувач друкувальної техніки стикається з питанням купівлі нового картриджа і знаходить досить велику кількість пропозицій. Як зробити правильний вибір?

Розглянемо основні варіанти:

Виробники друкувальних пристроїв (т.зв. OEM виробники) наполягають на використанні оригінальних тонер - картриджів. Їхній основний недолік - висока вартість.

Сумісні лазерні картриджі виготовляються різними компаніями – сторонніми виробниками. Вони дають можливість суттєво заощадити на друку, проте питання оптимального балансу між якістю друку, ціною, гарантією та ресурсом картриджа залишається вибором Покупця.

Please, enter a valid value

tehnopass