TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Хлібопічка Mystery MBM-1211

Код скопійований Код: 42539
0.0 з 5.0
Максимальна вага випічки, г

1000

Потужність

650

Керування

Кнопкове

Кількість програм

12

Форма для випікання хліба

Прямокутна

Оснащення

Ваги
Дисплей
Оглядове вікно
Таймер

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись


Асортимент хлібопічок розширюється стильною та компактною хлібопічкою Mystery MBM-1211 яка дає змогу випікати хліб завважки до 1 г.

З хлібопічками Mystery приготування не вимагає жодних зусиль, досить просто помістити в неї інгредієнти та вибрати потрібну програму випікання, все інше піч зробить сама. Особливістю хлібопічок є наявність спеціального таймера, який дає змогу відкласти початок приготування. Це означає, що ви можете засипати інгредієнти звечора й встановити відстрочення за допомогою таймера, а вранці матимете до сніданку чудовий запашний свіжий хліб.
Для виготовлення хліба підійде тісто з безлічі різновидів борошна. Добавки також можуть бути різні: насіння кунжуту, горіхи, курага, чорнослив, твердий сир тощо.

Хлібопічка дає змогу отримати хліб різного ступеня «рум'яності» — зі скоринкою 3 різновидів, від світлої до темної.

Приготування хліба відбувається постійним перемішуванням тіста й завдяки рівномірному нагріванню камери. До того ж така технологія підходить не тільки для хліба. За допомогою печей Mystery можна з однаковим успіхом зварити джем у домашніх умовах, що гідно оцінять усі домогосподині.
 

Please, enter a valid value

tehnopass