TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Електробритва Braun Series 5 50-R1200s

Код скопійований Код: 45097
0.0 з 5.0
Тип гоління

Сухе/вологе

Система для гоління

Сіткова (вібраційна)

Кількість головок для гоління

3

Тример

Знімний

Система автоматичного очищення

Немає

Живлення

Акумулятор

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Швидкість і комфорт

Є безліч вагомих причин прямо зараз купити бритву Braun Series 5 50-M1000s Flex Wet&Dry. І кожна з них є лише частиною секрету популярності цієї моделі. Кожен, хто цінує комфорт і якість гоління, не зможе відмовити собі в задоволенні отримати всі переваги, об'єднані в одному пристрої. Високоефективна сіткова система 3 Flexible Blades з рухомими лезами (технологія MicroComb) дозволяє за один прохід начисто виголити навіть дуже густу щетину і не отримати при цьому мікротравм шкіри. Вибирайте найбільш зручний метод гоління – на вологу або суху шкіру, а результат вас не розчарує в будь-якому випадку.

Комплексний підхід

У даній бритві поєднуються одразу кілька запатентованих технологій, які доповнюють одна одну, що і робить її настільки ефективною. Речі сіточки Senso Foil і тример MiddleTrimmer працюють спільно, видаляючи щетину будь-якої довжини з першого ж проходу. Бритвена голівка сама по собі представляє окремий складний пристрій з унікальними можливостями. Вона прикріплюється до бритви через фірмову систему кріплень Easy Click, надійно фіксується під час гоління, але з легкістю знімається після його закінчення. Для того, щоб якість гоління завжди залишалося на висоті, не забувайте кожного разу очищати бритвену голівку. Це можна зробити навіть під проточною водою з-під крану. Крім того, в комплект включена захисна кришка і щіточка для ручного очищення станку.

Акумулятор всередині

Стандартне рішення для всіх сучасних електробритв, Li-Ion акумулятор високої ємності, вбудований безпосередньо в рукоятку. Запас енергії дозволяє вільно голитися 50 хв., а перезарядка з 0 до 100% займає не більше 60 хв. При цьому, є і можливість швидкої підзарядки пристрою всього за 5 хв., що дозволить провести один короткий сеанс гоління і не чекати повної перезарядки.

Please, enter a valid value

tehnopass