TehnoMarket
063 952 02 20
  • Графік роботи Call-центра

  • Телефонуйте з 09:00 до 18:00


або


Передзвонити мені

Каталог товарів
063 952 02 20

Навушники Apple AirPods with Wireless Charging Case 2021

Код скопійований Код: 42839
0.0 з 5.0
Тип навушників

TWS (2 окремо)

Тип підключення

Бездротові

Призначення

Для телефону

Вид

Гарнітура

Тип кріплення

Без кріплення

Самовивіз з магазину "Техномаркет" Безкоштовно

Також вам може сподобатись

Абсолютно нові. Абсолютно унікальні

AirPods 3 з технологією просторового звучання дозволяють по-новому почути навіть добре знайомі хіти. Функція динамічного відстеження точно реагує на кожен рух голови і створює тривимірне живе звучання, порівнянне з відтворенням в справжньому концертному залі. Адаптивний еквалайзер враховує геометрію вуха і змінює характеристики звуку для максимально чіткого звучання. При повному заряді фуляра вам забезпечено до 30 годин відтворення, а після всього 5 хвилин підзарядки навушники пропрацюють ще близько години.

Такого ви ще не чули

Навушники AirPods 3 з адаптивним еквалайзером враховують форму вуха і посадку і автоматично регулюють параметри відтворення для отримання ідеально збалансованого, потужного і чистого звучання. Тепер ви будете чітко чути і насичені потужні баси, і яскраві і чисті високі звуки.

Вітер не перешкода

Вбудовані мікрофони захищені від впливу вітру спеціальною акустичною сіткою, яка мінімізує зовнішні шуми, допомагає виділити ваш голос і зробити його чітким і гучним в будь-якій обстановці.

Розмови по FaceTime

Завдяки новому мовному кодеку AAC ELD і просторовому аудіо вам забезпечено відмінну якість звуку під час спілкування по FaceTime. Розмовляйте з друзями, беріть участь в вебінарах і робочих нарадах, тепер спілкування онлайн максимально наближене до живого.

Новий стиль. Повний контроль

Оновлений дизайн AirPods 3 відрізняється укороченою ніжкою і оптимізованою формою для забезпечення кращого користувацького досвіду і кристально чистого звучання. Вдосконалений датчик натискання точно реагує на дотики і підтримує ще більше можливостей управління.

Надійний супутник

Завдяки захисту корпусу по стандарту IPX4 навушники і зарядний футляр не бояться крапель води і поту, тому складуть вам компанію на пробіжці в дощову погоду або під час активного силового тренування в спортзалі.

Багато годин музики

З урахуванням ресурсу зарядного футляра MagSafe вам забезпечено до 30 годин відтворення музики. На одному заряді навушники працюють без перерви до 6 годин. Невчасно закінчився заряд? Всього 5 хвилин в футлярі - і ви зможете слухати музику ще цілу годину.

Підключення за секунду

Розташувавши AirPods 3 поруч з iPhone або iPad і натиснувши на кнопку «Підключити», ви з'єднаєте навушник відразу з усіма пристроями в вашому обліковомуй записі iCloud. Після цього ви зможете слухати музику на одному пристрої і відповідати на вхідні дзвінки на іншому пристрої без необхідності перепідключення.

Працюють тільки у вусі

Вдосконалений датчик контакту зі шкірою точно визначає, знаходяться навушники в вусі чи ні. AirPods 3 працюють тільки тоді, коли ви готові слухати, і припиняють відтворення, якщо ви виймає їх з вуха і кладете на стіл.

Привіт, Siri

Проста і добре знайома фраза викликає голосового асистента, який миттєво готовий допомогти. Включайте музику, знаходите потрібний контакт, робіть дзвінки і багато іншого, використовуючи голосове управління. Тепер Siri може зачитувати вхідні повідомлення, і ви навіть можете диктувати відповіді.

Виявлення місцезнаходження

У додатку «Локатор» ви можете побачити розташування ваших AirPods 3 на карті, налаштувати оповіщення в разі виходу навушників з радіусу дії сигналу Bluetooth і активувати звуковий сигнал, який допоможе знайти їх.

 

Please, enter a valid value

tehnopass